Горбунов обговорив кулінарні здібності Осадчої та розповів про проблеми у шлюбі: розпочалися 4 роки тому

Телеведучий Юрій Горбунов в ефірі ранкового шоу на очах у мільйонів глядачів висловився про кулінарні здібності своєї дружини Катерини Осадчої.

У 2017 році відомий українські телеведучі Юрій Горбунов та Катерина Осадча офіційно стали чоловіком та дружиною. Незабаром після розпису у пари з’явилася перша спільна дитина – хлопчик Іван. У 2021 році закохані народили другу дитину, яку назвали Данилом. До шлюбу з Катею Юрій 20 років жив зі своєю першою дружиною Людмилою, але дітей у них не з’явилося. Для Осадчої шлюб із Горбуновим теж був не першим. У відносинах з бізнесменом та політиком Олегом Поліщуком знаменитість у 2002 році народила свого первістка Іллю.

Катя Осадча та Юрій Горбунов із сином у Туреччині
Горбунов обговорив кулінарні здібності Осадчої та розповів про проблеми у шлюбі

Пару телезірок вважають міцною та щасливою. У Мережі вони часто викладають спільні фото, не приховують своїх почуттів і освідчуються в любові. Але не все виявилося так ідеальним. В ефірі ранкового шоу “Сніданок з 1+1” Юрій Горбунов у розмові з Настею Каменських публічно висловився про кулінарні здібності дружини. Співачка їх похвалила, а шоумен лише поскаржився.

Настя сказала, що Катя готує дуже смачно, а ось що Юрій відповів:

Так, тільки востаннє вона це робила три роки тому. Ні, чотири

, – обурився Горбунов.

Нагадаємо, чоловік Насті Каменських Потап – кум Юрія Горбунова та Каті Осадчої, репер хрестив їхнього старшого сина Івана. Зоряні куми дуже близько дружать сім’ями і навіть живуть по сусідству. Їхні будинки знаходяться в закритому котеджному містечку “Сонячна долина” у селищі Романків на Київщині. Це за сорок хвилин їзди від української столиці Києва. У цьому місті ведеться відеоспостереження, територію патрулює приватна охоронна служба, а на в’їзді стоїть шлагбаум.

Горбунов обговорив з Настею Каменським кулінарні здібності Осадчої та розповів про проблеми у шлюбі
Горбунов обговорив з Настею Каменських кулінарні здібності Осадчої та розповів про проблеми у шлюбі

Примітно, що війну в Україні Потап пересиджує за кордоном, Настя 5 місяців була разом із ним і лише нещодавно повернулася додому. А Юрій Горбунов та Катя Осадча за межі країни виїжджали лише на благодійні заходи на підтримку захисників, вони продовжують жити в Україні.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.