Могилевська, Писанка, Вінницька та інші знаменитості, які так і не стали мамами і чому так сталося

Материнство – це завжди велике щастя. Однак є жінки, які не хочуть мати дітей, деякі просто не можуть стати мамами, а треті — не встигають народити малюка, поки їм це дозволяє вік та здоров'я.

Більшість знаменитостей із нашої добірки зізнаються. що шкодують про те, що не стали мамами, коли їм дозволяв вік та здоров’я.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська святкує день народження з коханим чоловіком
Знаменитості, які так і не стали мамами: Наталія Могилевська

47-річна співачка Наталія Могилевська встигла двічі вийти заміж. Вперше артистка пішла під вінець у 2005 році за бізнесмена Дмитра Чалого, проте їхній шлюб не проіснував навіть рік. Вже 2006 року артистка вийшла заміж вдруге. Її обранцем став підприємець Єгор Долінов. Їхній шлюб проіснував 5 років, у 2011 році подружжя розлучилося, дітей у них не було.

Нині Могилевській 47 років і вона зізнається, що шкодує, що так і не стала мамою. Співачка не заперечує, що замислюється над усиновленням.

Руслана Писанка

Горянський розкрив причину смерті Руслани Писанки, яка лікувалася у Німеччині
Знаменитості, які так і не стали мамами: Руслана Писанка

Відомій актрисі Руслані Писанці, якої не стало на 57-му році життя, не пощастило стати мамою. Жінка вперше одружилася у віці 47 років. Звичайно, вона вже не могла подарувати своєму чоловікові дитину. Руслана в інтерв’ю зізнавалася, що шкодує про те, що не думала про дітей, доки була у репродуктивному віці. За словами Писанки, після того, як вона вийшла заміж, вона розуміла, що замислюватись про дітей їй уже пізно.

Альона Вінницька

Знаменитості, які так і не стали мамами: Альона Вінницька

47-річна співачка та телеведуча Альона Вінницька майже 30 років у шлюбі, проте дітей у неї немає. Журналісти часто запитують артистку, чому їй не пощастило стати мамою, проте співачка завжди відповідає дуже завуальовано. Вінницька зізнається, що завжди дуже хотіла дітей і мріє про це зараз і попри все вірить, що станеться диво і вона стане матір’ю. Співачка жодного разу прямо не сказала, що не має дітей через проблеми зі здоров’ям, однак якщо судити з відповідей Вінницької, це саме так.

Руслана Лижичко

Як змінилася Руслана за 16 років після перемоги на "Євробаченні"?
Знаменитості, які так і не стали мамами: Руслана Лижичко

Відома співачка Руслана Лижичко багато років у шлюбі. Артистці вже 47 років, але мамою так і не стало. Раніше співачка в інтерв’ю часто казала, що мріє стати матір’ю-героїнею. Проте кілька років тому співачка поставила заборону журналістам на запитання про дітей. Шанувальники підозрюють, що Руслана не змогла мати потомство через проблеми зі здоров’ям.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.