Образи Олени Зеленської за серпень 2022 року, які спровокували шквал емоцій: найстильніша дружина Президента

Олена Зеленська представляє Україну на міжнародному рівні. Вона організовує проекти, спрямовані на надання допомоги постраждалим через війну українцям, привертає увагу міжнародної громадськості.

Перша леді України Олена Зеленська проводить активну роботу, спрямовану на залучення міжнародних партнерів до проблем українців. Дружина Президента стала символом сучасного стилю, простоти та лаконічності в образах, інтелігентності та освіченості. У серпні була ціла низка подій, на яких Олена Зеленська постала у продуманих до дрібниць образах. Відомо, що сім’я Зеленських має одного стиліста на двох. Його послуги вони оплачують із бюджету сім’ї. При виборі одягу перша леді керується особистим смаком та досвідом.

Діловий стиль першої леді

У серпні відбулося кілька подій, на яких Олена Зеленська мала бездоганний вигляд у діловому стилі. 2 серпня відбулося підписання меморандуму про взаєморозуміння з ЮНІСЕФ, презентація програми для захисту від насильства в сім’ї за підтримки Нацполіції, МВС та Фонду ООН.

Олена Зеленська у ділових образах
Олена Зеленська у ділових образах

5 серпня відбулася зустріч із Послом Великобританії Меліндою Сіммонс, де говорили про способи допомоги зґвалтованим росіянами жінкам. Піджак і спідниця довжини міді небесного кольору дуже личать першій леді, як і стильна сорочка з вишивкою в синьо-білих кольорах, яку вона одягла на презентацію проекту “Книги без кордонів”. Найчастіше дружина Президента обирає українських дизайнерів: Лілія Літковська, бренди The COAT by Katya Silchenko, AMG.

Нові образи Олени Зеленської за серпень 2022 року
Нові образи Олени Зеленської за серпень 2022 року

Джинси та кросівки

Олена Зеленська часто поєднує кілька стилів. Для неформальних зустрічей вибирає найчастіше джинси чи темні штани. Дружина Президента вважає обов’язковим бути при відправленні так званого “конвою життя” зі Львова. Це унікальний проект, у якому беруть участь кілька країн світу. Він існує для того, щоб допомогти онкохворим дітям виїхати з-під обстрілів та отримати необхідне лікування, щоб повернутися до мирної України здоровими. На зустріч із дітьми перша леді одягла джинси з білою футболкою, кросівки, доповнила образ чорним піджаком.

Олена Зеленська часто поєднує кілька стилів
Олена Зеленська часто поєднує кілька стилів

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.