Оля Цибульська вперше показала кадри з чоловіком, якого приховує: “Без питань. Коханий”

Українська співачка Оля Цибульська ретельно приховує подробиці свого сімейного життя. Шанувальники добре знайомі з її сином Нестором, але про чоловіка майже нічого не відомо.

Кума Дзідзьо Оля Цибульська каже, що рішення не розкривати секрети було їх із чоловіком спільне, а значить розкриють таємниці, якщо знадобиться, теж удвох. Рік тому журналісти видання “Гордон” провели міні-розслідування та дізналися кілька фактів про обранця Цибульської. Сергій Грисюк – екс-депутат Радивилівської міськради, бізнесмен, директор “Радивіловмолоко”.

Оля Цибульська показала чоловіка
Оля Цибульська показала чоловіка

У зв’язку із закінченням депутатства Грисюком було заповнено декларацію про доходи, в якій у графі “дружина та діти” зазначені Ольга Цибульська-Грисюк та Нестор Грисюк. Поширення цієї інформації дуже схвилювало співачку, вона вважає, що хтось із знайомих ставить їй палиці у колеса, адже всі чудово знають, що сім’я не афішує родинних зв’язків. На особистій сторінці в соцмережі Оля рідко з’являється разом із коханим, а якщо й публікує спільне фото, то обличчя чоловіка ретельно приховує. Нагадаємо, що певний час співачці приписували таємні стосунки з Дзідзьо. Злі язики стверджували, що Цибульська “нагуляла” сина Нестора зі своїм кумом. Звісно, ця інформація була спростована. Щодо чоловіка Оля стверджує, що він не публічна особистість і хоче таким залишатися, принаймні поки що. Нещодавно співачка влаштувала день чесності з підписниками та залишила віконце у сторіс, де можна було ставити їй запитання.

Оля Цибульська показала чоловіка
Оля Цибульська показала чоловіка

Не дивно, найчастішим було питання про обранця: “Покажи чоловіка”. Оля Цибульська, маючи відмінне почуття гумору, не довго думала і запостила відео свого собаки. На задньому фоні пролунав голос Нестора: “Тато?”

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.