Потрапили в шоу-бізнес через ліжко: хто із зірок крутив роман зі своїм продюсером – Брежнєва, Лорак та інші

Багато хто чув фразу про те, що в шоу-бізнес можна потрапити лише через ліжко. Звичайно, це не завжди так, але якщо проаналізувати творчий шлях знаменитостей, то справді багато з них мали стосунки зі своїм продюсером.

Як би це банально не звучало, але часто творчий шлях майбутньої знаменитості починається зі стосунків із продюсером. Хто з українських знаменитостей крутив роман із своїм продюсером, читай далі у матеріалі.

Ані Лорак

Знаменитості, які крутили роман зі своїм продюсером: Ані Лорак
Знаменитості, які крутили роман зі своїм продюсером: Ані Лорак

Творчий шлях співачки Ані Лорак, яка народилася та виросла в Україні, розпочався у віці 14 років. Тоді на одному із пісенних конкурсів її помітив продюсер Юрій Фальоса. Він помітив у Кароліні талант та запропонував їй підписати з ним контракт на 10 років. Оскільки дівчинка була неповнолітньою, рішення підписати контракт ухвалила її мати. Жінка, не замислюючись, підписала контракт, адже вважала, що це таким чином її дочка зможе вирватися зі злиднів.

Робочі відносини між 14-річною Ані Лорак із дорослим та одруженим продюсером дуже скоро переросли у романтичні. Коли співачці було 16 років, вона з Фальосою почала жити разом на орендованій квартирі в Києві.

Тіна Кароль

Тіна Кароль та Євген Огір
Знаменитості, які крутили роман зі своїм продюсером: Тіна Кароль

Тіна Кароль познайомилася зі своїм продюсером Євгеном Огіром у 2008 році. Вони одразу сподобалися один одному і їхні робочі стосунки відразу стали романтичними. Минуло трохи часу, як Тіна дізналася, що носить під серцем дитину. Тоді закохані вирішили одружитися.

Однак їхнє сімейне щастя не було довгим. У 2013 році Євген Огір помер від тяжкої онкологічної хвороби.

Настя Каменських

Знаменитості, що крутили роман зі своїм продюсером: Настя Каменських

Настя Каменських не входить до тих співачок, чия кар’єра в шоу-бізнесі розпочалася через ліжко. Її роман із продюсером та колегою по сцені Потапом розпочався, коли вона була вже відомою співачкою. Потап та Настя Каменських відгуляли весілля у травні 2019 року, проте штамп у паспорті вони поставили задовго до цього.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва несподівано показала новонароджених дітей і приголомшила Меладзе
Знаменитості, які крутили роман зі своїм продюсером: Віра Брежнєва

Про те, що між співачкою Вірою Брежнєвою та продюсером гурту “ВІА Гра” Костянтином Меладзе роман, розмовляли ще з тих часів, коли співачка тільки-но прийшла до гурту. Проте самі Віра та Костянтин ретельно приховували свої стосунки. Лише у 2015 році закохані вирішили офіційно оформити стосунки та заявити про свої почуття на публіку.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.