Ольга Фреймут завагітніла від нового обранця: дитиною телеведучу нагородив не Педан і не Притула

Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут уперше стала матір'ю поза шлюбом. Зірка завагітніла від чоловіка, з яким швидко зав'язала стосунки після знайомства.

Особисте життя Ольги Фреймут як можуть подумати шанувальники має бути бездоганним як мінімум тому, що вона любить етикет і дотримується його правил. Виявилося, що є “скелети у шафі” навіть у неї. В юності Фреймут вступила до Міського університету Лондона, де жила і працювала кілька років. Там вона познайомилася із британським чоловіком Нілом Мітчеллом. Він підкорив її своєю аристократичністю, тому роман між ними швидко закрутився. Але розчарування до Ольги прийшло так само швидко, як і очарування. В інтерв’ю Фреймут зізнавалася, що Ніл згодом перестав демонструвати свої манери, постійно її ревнував, і їй стало з ним нудно. У результаті телеведуча від нього завагітніла і незважаючи на це все одно твердо вирішила піти від обранця.

Деяких чоловіків варто назавжди викидати зі свого життя. Як ті туфлі, які свого часу натерли ноги та ще й вийшли з моди

, – коментувала відносини Фреймут з Мітчеллом.

Ольга Фреймут завагітніла від нового обранця
Ольга Фреймут завагітніла від нового обранця

Матір’ю Ольга вперше стала поза шлюбом і виховувала дочку Злату самостійно. Дівчинка має британське громадянство, а навчається у Сполучених Штатах Америки. Двох молодших дітей телезірки народила від нинішнього законного чоловіка Володимира Локотко. Спочатку між ними були робочі відносини без натяку на романтику. Володимир є генеральним продюсером Нового каналу.

Ольга Фреймут розповіла про життя в Лондоні та про те, чому в Європі краще
Ольга Фреймут завагітніла від нового обранця

Коли Фреймут пішла з Нового на 1+1, помітила, що сумує за ним, і це виявилося взаємно. Горда Ольга першою виявила ініціативу і не приховувала почуттів. У результаті вони створили міцну родину із двома дітьми – сином Валерієм та донькою Євдокією. Фреймут навіть більше не Фреймут у паспорті, коли вона вийшла заміж за Володимира, то змінила своє прізвище на прізвище чоловіка.

Схожі статті

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

У вас є 2 моркви? Приготуйте цей швидкий і смачний салат “Бюджетний”: актуальний рецепт у наш непростий час

Бувають моменти, коли в холодильнику просто не виявляється достатньо продуктів. Але не залишатися ж голодним. А у вас є дві морквини? Сьогодні ми підготували два простих і бюджетних рецепти салату.