Забрав сина до себе в Іспанію: Потап, що ховається від війни, показав подарунок синові від Горової на 14-річчя

Український музикант та продюсер Олексій Потапенко наразі проживає в Іспанії, чим викликає до себе багато питань та невдоволення з боку шанувальників. Нещодавно Потап опублікував новий пост в Інстаграм

З початку повномасштабного вторгнення росії на територію незалежної України відомий музикант та продюсер Олексій Потапенко перебуває за кордоном. Репер вже більше півроку проживає в Іспанії, чим викликає засудження та негатив з боку українців та колег.

Хоча дружина Олексія Потапенка Анастасія Каменських вже поверталася до Києва після довгої відсутності, зіркового чоловіка захопити із собою вона не захотіла. Крім того, співачка в ексклюзивному інтерв’ю в рамках телепередачі “Сніданок з 1+1” розповідала, як зірковій парі вдалося виїхати за кордон буквально за кілька секунд до початку повномасштабної війни.

Так, за словами артистки, ніхто не знав про те, що має статися. Каменських дивується з того, як “розпорядилася доля” і розповідає, що поїздку до Мадриду вони планували давно. Так, за словами знаменитої української співачки, вони з чоловіком вирішили повезти своїх мам відпочити до Іспанії, а згодом виявилося, що наступного дня в Україні розпочалася повномасштабна війна.

Хоча артистка пояснила причини, через які зіркова родина опинилася за кордоном, коментувати той факт, що Потап все ще “відсиджується” за кордоном, ніхто з коханих не бажає.

Так сьогодні на особистій сторінці в Інстаграм Олексій Потапенко поділився знімком свого сина, як ні в чому не бувало. Пост було присвячено дню народження Андрія Потапенка – цього року підлітку виповнилося 14 років. На знімку, опублікованому батьком, зірковий син стоїть спиною до камери та великими пальцями двох рук, ніби вихваляючись, вказує на іменну футболку з особистим номером 14.

У коментарях до фотографії колеги та шанувальники Потапа приєднуються до привітань та бажають зірковому спадкоємцю всього найкращого.

Варто зазначити, що Андрія привітала і його мама – колишня дружина та екс-кохана Олексія Потапенко Ірина Горова. Жінка поділилася з підписниками фото, на якому стоїть поряд зі своїм сином – хлопчик уже перегнав маму у рості.

На фотографії син Потапа ніжно притискає маму, поки вони стоять на тлі кам’яної споруди. Ірина Горова ніжно підписала пост, побажавши синові багато приємностей у його чотирнадцятий день народження.

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.