Життя змінилося безповоротно: Камалія зізналася, що їй довелося відмовитись від розкоші – все через війну

Українська співачка Камалія разом із чоловіком поділилася одкровенням про те, що їхнє життя більше не стане таким, як було. Що сталося у зірковій родині і як вони тепер житимуть?

Українська співачка Камалія набула широкої популярності завдяки своїй привабливій зовнішності, гарному голосу та цікавим пісням. За її життям стежать тисячі фанатів, і кожну новину особливо віддані шанувальники сприймають близько до серця. Сьогодні Камалія поділилася одкровенням – вони з чоловіком почали по-іншому дивитися на життя.

Переглянути цінності та поглянути на світ новими очима їх змусила повномасштабна війна в Україні. Так, співачка Камалія зізналася, що вони з чоловіком, пакистанським бізнесменом та мільйонером Мохаммадом Захуром усвідомили абсолютно інші життєві цінності.

Особливо подружжя про це задумалося після дня народження своїх дочок. Так, Камалія поділилася з підписниками фотографією, на якій вони відзначили сімейну урочистість у вузькому колі, без зайвого шику. На святковому столі стояв скромний тортик, а сімейство було щасливе без розкішних вечірок та дорогих подарунків – усі ніжно притиснулися одне до одного та усміхалися на камеру.

Співачка Камалія звернула увагу на той факт, що цього року зіркова родина вирішила святкувати день народження своїх дочок без зайвої розкоші. Вони відмовилися від проведення звичних гучних вечірок із великою кількістю гостей. Натомість сімейство насолодилося тихою та приємною компанією одне одного – всіх це цілком влаштувало.

За словами української артистки, війна у рідній країні змусила її по-іншому поглянути на світ. Вони з чоловіком обговорили ситуацію і дійшли загального висновку – у житті є набагато важливіші моменти, ніж гучні гуляння та розкішні покупки. Камалія розповіла, що до них прийшло колективне усвідомлення в тому, що їхнє життя сповнене щастя, адже вони є одне в одного.

Війна навчила нас жити інакше… Якщо раніше ми святкували сімейні свята з розмахом, великою кількістю гостей, дорогими подарунками, то зараз я зрозуміла, що щастя в іншому. Слава Богу, що ми один у одного, живі та здорові

, – поділилася в описі до опублікованої фотографії зірка.

У коментарях шанувальники залишили чудові побажання зірковим дочкам, а також підтримали Камалію у її одкровеннях:

  • “Такі дорослі вже. Привітання чарівним україночкам!”;
  • “Вітаю вашу родину із чудовим днем народження улюблених донечок!”;
  • “Дівчата супер-красуні, зі святом!”

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.