Молода дружина Віктора Павліка показала, як виглядала 11 років тому: каре без чубчика та темний колір волосся

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розвиває свій блог в Інстаграм та ділиться з читачами буквально всім, що відбувається у її житті, навіть фотографіями 11-річної давнини.

Крайній пост Каті Репяхової здивував фоловерів, адже на фото дівчина була у незвичних образах. Недавно вона присвятила публікацію своїй 11 річниці проживання у Києві. Тоді зовсім юна дівчина приїхала вступати на режисера, але вдалося вступити до КНУ ім. Шевченка.

11 років тому я поїхала вступати до Карпенка-Карого на режисера телебачення. Пройшли три тури і в результаті на останньому мене не взяли. І так я потрапила до КНУ ім. Шевченка. Все сталося найкращим чином. Київ став мені найріднішим містом.

На серії фотографій Репяхова постала у незвичних образах. Коментатори помітили, що коротка стрижка каре і темний колір волосся дуже личить молодій блогерці.

  • Хто на фото? Вас не впізнати.
  • Ви така молода тут, зовсім інша.
  • Вам дуже підходить темний колір волосся, терміново перефарбуватися!
  • Темне волосся робить твої очі виразними, дуже йде.
Катерина Репяхова молодша на 28 років
Катерина Репяхова молодша за свого чоловіка Віктора Павліка на 28 років

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Його останньою обраницею стала молода блогерка з Дніпра Катя Репяхова, на 28 років молодша за співака. Пара стала офіційним подружжям кілька років тому. Роман Репяхової та Павліка досі огортається безліччю домислів та пліток. Колишня дружина співака Лариса Созаєва запевняє, що молода коханка розбила їх із Павліком родину. Смерть їхнього сина Павла стала справжньою трагедією у житті обох, але навіть вона не примирила колишніх чоловіка та дружину. Созаєва нескінченно пред’являє молодому подружжю претензії та публічно ображає Репяхову, а та, у свою чергу, позивається до Лори через образи. До речі, у Віктора Павліка та Катерини Репяхової вже народився син Мишко, якому нещодавно виповнився рік. До речі, окрім блогерства, Катерина Репяхова займається розвитком власного бренду дитячого одягу “Mimish”, названого на честь маленького сина.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.