Оля Полякова поскаржилася на безгрошів’я та розповіла про плани змінити професію: “Думала вареники ліпити”

Українська співачка Оля Полякова розповіла, що через війну вона залишилася без роботи та грошей. Артистка зізналася, що в неї навіть проскакували думки залишити сцену.

Війна змінила життя кожного українця. Хтось втратив близьких людей, хтось – дах над головою, а хтось роботу та заробіток. Горе прийшло в сім’ї всіх українців: багатих, бідних, простих робітників і зірок шоу-бізнесу.

Відома українська співачка Оля Полякова не стала винятком. Після початку повномасштабної війни в Україні співачка разом із доньками виїхала за кордон, а її чоловік Вадим залишився у Києві та вступив до лав ТРО.

В останньому випуску Ютуб-програми ” Дорослі дівчатка ” Полякова зізналася, що війна позбавила її заробітку та грошей. За словами співачки, вона не має навіть відкладених грошей, адже всі свої накопичення незадовго до початку війни вона вклала у власний фільм.

Оля Полякова поскаржилася на безгрошів’я та розповіла про плани змінити професію

За словами співачки, вона розуміла, що ще довгий час вона не зможе заробляти на концертах та корпоративах, адже під час війни це нікому не потрібне. Полякова зізналася, що в неї навіть проскакували думки змінити професію та відкрити свій невеликий бізнес.

У мене виникали думки: може відкрити якесь своє діло, може вареники ліпити. Я навіть плакала від того. Мені моя мама каже: Оля, давай я продам квартиру у Вінниці, ми купимо якийсь кіоск і зробимо там якесь бістро українське. Я вже це почала якось продумувати і про те, щоб мати щось своє, те, що годуватиме тебе.

, – розповіла Полякова.

Нагадаємо, нещодавно Оля Полякова зізналася, що через брак грошей та відсутність заробітку її старша дочка Маша не вступила до університету, в якому планувала навчатися. 17-річна дочка Полякової, яка цього року закінчила школу, планувала навчатись у престижному каліфорнійському університеті в Берклі. Рік навчання там коштує понад 40 тисяч доларів. Проте дівчинці довелося вступити до бюджетнішого ВНЗ у Лондоні, де вона вивчатиме музику.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.