Війна чи зрада? Що відомо про розлучення Меладзе та Віри Брежнєвої

У Мережі активно обговорюють непідтверджену новину про те, що Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе розлучилися, але не поспішають повідомляти про зміни у своєму сімейному стані.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе одружилися у 2015 році таємно від широкої публіки та журналістів. Свої стосунки вони приховували довгі роки, оскільки композитор був одружений з іншою жінкою. У результаті солістка “ВІА Гри” відбила коханого у його першої дружини Яни Сум і одружила на собі.

Регулярно в Мережі та пресі ходять чутки про те, що Брежнєва та Меладзе розлучилися. Чергова хвиля подібних домислів виникла після висловлювань блогерки Олени Жужі, яка заявила, що ще влітку 2022-го співачка та продюсер оформили розлучення.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе розлучилися
Що відомо про розлучення Меладзе та Віри Брежнєвої

Що відомо про розлучення Брежнєвої та Меладзе

Стурбовані шанувальники пари висувають кілька версій розвитку подій. Однією з ймовірних причин проблем у відносинах Віри та Костянтина називають його невірність на тлі постійних підозр у любовному зв’язку з екс-учасницею “ВІА Гри” Ерікою Герцег, але Брежнєва неодноразово спростовувала ці плітки.

Віра Брежнєва поділилася деталями про те, що вирішила розірвати усі зв'язки з росією
Що відомо про розлучення Меладзе та Віри Брежнєвої

Після повномасштабного російського вторгнення на територію України 24 лютого 2022 року тріщину у шлюбі зіркового подружжя могла дати різна позиція щодо війни. Співачка одразу ж засудила дії росії, виїхала до Італії та щільно присвятила себе волонтерській діяльності, допомагаючи переселенцям із рідної країни. Зірка зізналася, що, як і багато українців, посивіла і постаріла за цей непростий період.

При цьому точно не відомо, де зараз знаходиться Костянтина Меладзе, а у свій блог у Instagram він лише виставив чорний квадрат, залишивши публікацію без підпису, незважаючи на те, що його перша родина живе в Україні.

Що відомо про розлучення Меладзе та Віри Брежнєвої
Що відомо про розлучення Меладзе та Віри Брежнєвої

Нових спільних фото Брежнєвої та Меладзе з 24.02 у Мережі не з’являлося, так само як і їхніх згадок один про одного.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.