Оля Полякова ошелешила історією кохання з мільйонером Вадимом Буряковським: “Я була коханкою свого чоловіка”

Відома українська співачка Оля Полякова розповіла історію кохання зі своїм чоловіком Вадимом та зізналася, що на початку стосунків вона була його коханкою.

Оля Полякова відкрита у спілкуванні з шанувальниками, від яких не приховує навіть непривабливі факти своєї біографії. У програмі “Дорослі дівчата” з Машею Єфросініною Суперблондинка регулярно приголомшує публіку дуже особистими подробицями подружнього життя аж до того, що відбувається у спальні. Її чоловіка звуть Вадим Буряковський, він успішний бізнесмен і на момент знайомства був дуже багатою людиною, статки якого обчислювалися в мільйонах. Співачку тоді не можна було назвати популярною, вона лише розпочинала свою кар’єру та здебільшого виступала на приватних заходах. Саме на такому вони й познайомились.

Вадим Буряковський святкував день народження на яхті та замовив у організаторів виступ гарної співачки. У неї він закохався з першого погляду, незважаючи на те, що був одружений з іншою жінкою. Вже наступного дня чоловік зателефонував Поляковій, з того самого моменту між ними зав’язалися стосунки, адже починаюча артистка відповіла йому взаємністю.

Співачка Оля Полякова з чоловіком Вадимом Буряковським
Оля Полякова ошелешила історією кохання з мільйонером Вадимом Буряковським

У результаті Оля стала учасницею любовного трикутника, але він не проіснував довго – коханий швидко прийняв для себе рішення і визначився з вибором. При цьому зірка не соромиться минулого і відверто говорить про це в інтерв’ю:

Я була коханкою свого чоловіка

, – заявила якось Полякова.

Оля Полякова мешкає у Франції
Оля Полякова приголомшила історією кохання з мільйонером Вадимом Буряковським

2004 року Оля Полякова вийшла заміж за Вадима Буряковського. Незабаром у пари народилася перша спільна дочка Марія, яка вже здобуває вищу освіту в Англії, дівчинка пішла стопами мами і займається музикою. Пізніше у сім’ї з’явилася ще одна дівчинка Аліса. Це єдині діти пари, від першого шлюбу у Вадима спадкоємців не лишилося.

Популярне

Схожі статті

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.