Оля Полякова розкрила секрет 17-річної дочки Маші – нерівно дихає до Дантеса: “Дуже їй до смаку”

Оля Полякова публічно розсекретила таємницю своєї старшої доньки на особистій сторінці Інстаграм. Так, зірка збентежила відразу двох людей – Машу та Вову Дантеса, об'єкт симпатії її дитини. Даші Кацуріній варто ревнувати?

Нещодавно українська співачка Оля Полякова запустила інтернет-шоу на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм під назвою “Знай нашу”. У рамках міні-проєкту артистка запрошує відомих зірок взяти участь у прямому ефірі у вікторині, яка продемонструє рівень знань української мови.

У новому випуску гостем Олі Полякової став український музикант та телеведучий Вова Дантес, а разом зі співачкою шоу вела її старша донька Маша Полякова. Розпочався прямий ефір з легкої розмови, в ході якої співачка здала свою дочку “з потрохами”.

Артистка розповіла Вові Дантесу, що він цілком до смаку Маші, оскільки вона постійно приводить додому таких “патлатих” хлопців, схожих на співака.

Темою нового випуску стало кохання, а тому Оля Полякова не змогла втриматись від питання про особисте життя співака. Артистка з іронічним сміхом запитала у Вови Дантеса, чи має той дівчину, на що музикант запитав, невже Полякова цікавиться цим для своєї дочки Маші.

Оля Полякова зі своєю старшою дочкою Машею
Оля Полякова зі своєю старшою дочкою Машею

Крім того, Вова Дантес, звичайно, відповів на запитання Полякової про другу половинку. Всім глядачам стало зрозуміло, що співачка натякає на стосунки з Дашею Кацуріною, а тому Дантес заявив, що в нього в цьому плані все добре, а всі чутки, що блукають у суспільстві, є правдивими.

Всі чутки правдиві, довіряйте чуткам

– зі сміхом заявив Дантес.

Пізніше українська співачка зізналася, що їй не особливо комфортно обговорювати такі речі у присутності своєї доньки, проте не стрималася і розповіла своїй аудиторії про любовні уподобання Полякової молодшої.

Співачка поділилася одкровенням, що Вова Дантес цілком може відповідати смаку Маші, оскільки дівчина неодноразово приводила додому залицяльників, які Олі Поляковій дуже нагадали гостя нового випуску її шоу. Дочка співачки під час щирого визнання мами сиділа поряд і трохи соромилася, мило усміхаючись.

Вона вже двічі приводила додому хлопців, дуже схожих на тебе. Вони всі волохаті, у них у всіх татуювання і вони такі худі, високі та красиві пацани. Ось, як я тебе описувала їй, я зрозуміла, що ти дуже їй до смаку

– без сорому поділилася Оля Полякова подробицями з Вовою Дантесом.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.