Помер Борис Мойсеєв: близькі епатажного артиста і друга Пугачової повідомили деталі

Відомий у росії скандальний співак Борис Мойсеєв помер на 69 році життя. Арт-директор артиста повідомив публіці та шанувальникам усі деталі того, що трапилось

Помер співак Борис Мойсеєв, відомий у росії та за її межами. Найбільш відомий його хіт “Блакитна лагуна” зачарував не одного слухача. Сьогодні стало відомо, що співак відійшов у вічність у 68 років. Помер він о 14:00 за місцевим часом. Раніше ЗМІ повідомляли про те, що Борис Мойсеєв протягом довгого часу боровся із проблемами зі здоров’ям. Проте, схоже, чоловік не зміг подолати хвороби.

2010 року в артиста трапився перший інсульт. Відійшовши від лиха й повернувшись до творчої діяльності, співак не встиг до кінця оговтатись, як пережив ще один інсульт. Після цього у Бориса Мойсеєва перестала рухатись ліва рука, а також повністю оніміла верхня губа. Достеменно про причини таких серйозних проблем зі здоров’ям невідомо, проте можна припускати, що артист мав слабку серцево-судинну систему через скажений темп життя. Співак мав насичену творчу діяльність та часто виступав з концертами, що, можливо, і стало причиною лиха.

Борису Мойсеєву було 68 років
Борису Мойсеєву було 68 років

Останні роки другом та незмінним помічником Бориса Мойсеєва був його арт-директор Сергій Горох. Чоловік і повідомив публіці сумну новину. Окрім того, Горох розказав про те, що поруч зі співаком була його хороша подруга Алла Пугачова.

Вони завжди на зв’язку. Мало того — Алла Борисівна, мабуть, єдина з його друзів, хто виявляє таку увагу та турботу. Вона — улюблений друг Бориса і найближча його людина. Щомісяця вона надсилає для Бориса візок із продуктами — просто величезний, я важко можу його завезти до квартири. У візку все, що він любить, багато всього смачного

– згадує директор артиста.

Помер Борис Мойсеєв у москві.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".