“Дівчата вийшли на полювання”: Полякова натякнула на зради у шлюбі зі своїм чоловіком, поки вони живуть окремо

Відома українська співачка Оля Полякова відверто обговорила подружні зради, поки живе окремо від свого чоловіка. Маша Єфросініна підтримала подругу.

Оля Полякова і Маша Єфросініна ще до повномасштабної війни в Україні запустили на платформі YouTube власне жіноче шоу “Дорослі дівчата”, у якому діляться найвідвертішими подробицями свого життя і публічно обговорюють дуже особисті теми. Останні місяці телеведуча і співачка разом з дітьми живуть за кордоном, поки їх чоловіки знаходяться в Україні.

Маша розповіла, що коли нещодавно приїхала у Київ, то почала сильно переживати через те, що всі її знайомі кажуть, що чоловіки немов від рук відбилися, бо їхні дружини давно за кордоном:

Жінки у Польщі, Франції, Іспанії, а дівчата вийшли на полювання. Подейкують про масовий загул чоловіків

, – сказала Єфросініна.

Полякова натякнула на зради у шлюбі зі своїм чоловіком, поки вони живуть окремо
Полякова натякнула на зради у шлюбі зі своїм чоловіком, поки вони живуть окремо

Суперблондинка своєю відповіддю одразу показала, що такого відношення до себе з боку чоловіка не потерпить. На питання що з цим робити Оля сказала:

Відрізати я***йця! А що, зрозуміти, пробачити?!

Маша відмітила, що під час війни дуже виросла статистика розлучень. Розлучилися вже Дантес і Дорофєєва, Віталій і Наталія Кличко, Даша і Міша Кацуріни, Наталія Валевська та Володимир Пригладь. Єфросініна радить жінкам, які нині вимушено живуть не в Україні, треба бути пильними до того, як і з ким спілкуються їх чоловіки у їхню відсутність. Полякова віджартувалася і запропонувала альтернативний варіант дій у такій ситуації:

Або завести собі там теж когось

По признанию Оли Поляковой, рекламодатели не хотят пиарить свои продукты на фоне войны в Украине
Полякова натякнула на зради у шлюбі зі своїм чоловіком, поки вони живуть окремо

Нагадаємо, Маша Єфросініна вже 20 років знаходиться у шлюбі зі своїм коханим Тимуром Хромаєвим, у пари є доросла донька Нана і малий син Олександр. Оля Полякова заміжня за бізнесменом Вадимом Буряковським 18 років, але зізнається, що часто думає про розлучення. В родині співачки підростають дві доньки Маша і Аліса, обидві з цього року навчаються у Великобританії.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.