45-річна Лідія Таран зробила стрижку боб-каре та зізналася, що вона тепер студентка: “У віці ягідки”

У свої 45 років Лідія Таран виглядає неймовірно – телеведуча захопила шанувальників нещодавно опублікованими фотографіями й похвалилась грандіозною життєвою подією

19 вересня відома українська телеведуча Лідія Таран святкувала день народження – цього року знаменитості виповнилось 45 років. Із нагоди свята зірка підсумувала свої цьогорічні досягнення й поділилась з прихильниками одкровенням: за повномасштабну війну її життя буквально перевернулось з ніг на голову. За визнанням Таран, раніше вона мала зовсім інші пріоритети та вподобання. Більш того, знаменитість розповіла, що зараз вимушена жити на дві країни – багато часу вона проводить в романтичній Франції.

Лідія Таран захопила публіку зовнішністю, що змінилась, та оновленою зачіскою боб-каре
Лідія Таран захопила публіку зовнішністю, що змінилась, та оновленою зачіскою боб-каре

День народження, значить. Раптово, як завше. Шаблони зламані. Кордони стерті. Люди – гострі леза. Шкала віку розбилась. Все несправжнє відпало. Інтуїція тепер – єдиний дороговказ. У мене було одне життя. А тепер їх два – паралельних. Одне в Україні. І ще одне у Франції

– прокоментувала Лідія Таран нові фотографії, які зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Лідія Таран зі своєю колегою українською телеведучою Марічкою Падалко
Лідія Таран зі своєю колегою українською телеведучою Марічкою Падалко

Відома телеведуча також зізналась, що вона навіть очікувати не могла, що їй доведеться зустрічати новий рік свого життя у таких невеселих обставинах. Українська зірка відверто поділилась із шанувальниками та підписниками деталями свого “нового” життя й натякнула, що зараз їй, як і багатьом українцям, жити дуже непросто.

Втім, у Лідії Таран була і гарна, менш філософська тема для обговорення. Нещодавно телеведуча знову стала студенткою. Хоча деталей знаменитість не розкривала, відомо, що навчається вона у французькому вищому навчальному закладі. Проте, професійну діяльність Таран не закинула – вона не зраджує улюбленому телеканалу “1+1”. Але тепер зірка працює не телеведучою, а кореспонденткою.

На фотографіях, зроблених у Франції, відома українська телеведуча виглядає спокійною та усміхненою
На фотографіях, зроблених у Франції, відома українська телеведуча виглядає спокійною та усміхненою

В описі до опублікованих фотографій Лідія Таран також зізналась, що французька мова для неї дещо складна, проте вона вважає її неймовірно красивою та милозвучною. Знаменитість також розповіла, що дещо в її житті, попри нинішній скажений темп, залишається незмінним. Вона – щаслива мама підлітка.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.