“Мені набагато легше”: Джамала зізналась, де жили її маленькі діти та чому вони були далеко від матері

Українська співачка Джамала відверто розповіла шанувальникам про своє життя. Знаменитість зізналась, де насправді зараз знаходяться її діти та чому вони так довго були розлучені сотнями кілометрів

З початку повномасштабного вторгнення росії українська співачка вимушено переїхала за кордон. Зараз артистка активно займається громадською діяльністю, а також бере участь в польському варіанти шоу “Танці з зірками”. Завдяки участі в цьому шоу співачка заробляє гроші, які йдуть на українську благодійність. Нещодавно Джамала зізналась, що нарешті змогла возз’єднатись зі своїми дітьми – тепер вони поруч із нею у Варшаві.

Українська співачка Джамала чесно зізналась шанувальникам, що довгий час вона проживала далеко від дітей
Українська співачка Джамала чесно зізналась шанувальникам, що довгий час вона проживала далеко від дітей

Раніше артистка поділилась зі своїми підписниками кадрами, на яких вона плаче від безсилля. Тоді співачка відверто зізналась, що їй дуже важко з різних причин. Однією з перелічених проблем стало те, що її діти проживали далеко від неї. Виявилось, що зіркові дітлахи певний час жили у сестри Джамали, адже вона хотіла почекати, доки не з’явиться можливості забезпечити синів усім необхідним.

Я не можу їм поки тут влаштувати побут і садочок, умови, щоб вони були зі мною, на це потрібний час. Я не бачила їх вже три тижні, дуже сумую

– зізналась тоді співачка.

Джамала вже давно перебуває у щасливому шлюбі, а разом зі своїм чоловіком зірка виховує двох дітей
Джамала вже давно перебуває у щасливому шлюбі, а разом зі своїм чоловіком зірка виховує двох дітей

Проте, з часом Джамала все-таки наважилась забрати дітей до себе. Про це стало відомо в ефірі ранкового телешоу “Сніданок з 1+1”. Знаменитість розповіла, що емоційно й морально їй стало набагато легше, адже тепер її улюблені сини “під боком” зіркової мами.

Окрім того, українська артистка також поділилась своїми переживаннями стосовно подій, що відбуваються в Україні. Джамала чесно розповіла, що останнім часом вона помічає, як сильно залежить її настрій та працездатність від того, що відбувається у її рідній країні.

Українська співачка зізналась, що тепер вона почувається набагато краще і спокійніше, адже поруч з нею її улюблені діти
Українська співачка зізналась, що тепер вона почувається набагато краще і спокійніше, адже поруч з нею її улюблені діти

Минулого тижня у мене був пасодобль, було відчуття, що все, я не можу ніяк ні танцювати, ні посміхатись, ні знаходити потрібних слів. Я невід’ємна частина своєї країни

– заявила Джамала і додала, що від позитивних новин з дому їй буквально хочеться літати, а от у моменти, коли вона дізнається погані звістки, все навкруги стає безбарвним.

Схожі статті

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.