Даша Кацуріна не збирається зупинятись: відбила у Дорофєєвої Дантеса і відправила декого на три літери

Даша Кацуріна різко відповіла хейтерам у Мережі, які прискіпливо поставились до її зовнішності. Дівчина Вови Дантеса запропонувала недоброзичливцям прийняти її або ж відписатись від сторінки

Відома українська рестораторка давно завоювала серця усіх киян. Після скандального розлучення зі своїм колишнім чоловіком Михайлом Кацуріним дівчина закрутила роман із другом і знаменитим співаком Вовою Дантесом. Після цього за парою почали стежити ледве не всі українці. Усім відомо – коли людина стає популярною, у неї з’являються не лише прихильники, але і недоброзичливці.

Останнім часом хейтери неабияк дістали Дашу Кацуріну, тому вона вирішила відповісти кожному, хто вважає її “не такою”. Дівчина не підбирала слів: зі своїми недоброзичливцями вона говорила відверто і чітко. Так, Даша Кацуріна заявила, що у своєму житті вона робитиме те, що вважає за потрібне, а на особистій сторінці в соціальній мережі публікуватиме фотографії, які подобаються насамперед їй.

Крім того, дівчина заявила, що вона не буде публікувати мільйон фотографій зі своїм новим обранцем. Попри те, що в особистому житті Даші Кацуріної та Вови Дантеса все добре, дівчина не вважає, що потрібно “засмічувати” стрічку особистого блогу купою однакових фотографій.

Тут буде моє нерозчісане волосся, тому що я обожнюю своє волосся, і я вважаю, його привабливим саме в цьому вигляді. Тут будуть рейтузи і я в них, тому що це весело. Тут не буде кожне друге фото з Вовою, щоб показати вам, як ми кохаємо одне одного. Вам краще або це прийняти, або просто на**й відписатися. Дякую

– відповіла Даша Кацуріна на закиди недоброзичливців.

У коментарях під останньою публікацією прихильники підтримали дівчину:

  • “Будь кудлатою, з помилками, якою хочеш, головне щасливою! Обіймаю та люблю твій інста”;
  • “Тут буде комент про те як я обожнюю людей які роблять те що люблять. І це настільки помітно що не можна очей відірвати”;
  • “Саме за вашу індивідуальність ви мені і подобаєтесь”;
  • “Взагалі не розумію як комусь щось тут може не подобатись. Чекаю кожної вашої історії чи поста, як дива, такий інспірейшн. Даша, будь ласка, більше луків, так вже подобається ваш стиль!”;
Фотографія, яка стала причиною хейту в бік Даші Кацуріної
Фотографія, яка стала причиною хейту в бік Даші Кацуріної

Схожі статті

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.