“Не можу уявити”: ось чому у Пугачової не вийде продати свій замок – опубліковано кадри зсередини (ВІДЕО)

Нещодавно стало відомо, що Алла Пугачова та Максим Галкін виставили свій замок у Підмосков'ї на продаж. Стало відомо, чому артистам не вдасться продати хороми

У зв’язку з останніми подіями прихильники зіркової пари Алли Пугачови та Максима Галкіна більше ніж впевнені – подружжя на батьківщину не повернеться. Відомий російський пародист покинув терени своєї рідної країни вже давно, а от його знаменита дружина то приїжджала, то знову покидала росію.

Втім, коли у Мережі з’явилась інформація про те, що Примадонна виставила на продаж свій величезний замок у селі Грязь Московської області, всі почали думати, що крайній виїзд Алли Борисівни став останнім. Більш того, журналісти опублікували фотографію ізраїльського паспорта, на ім’я Пугачови. Ця інформація стала буквально останньою краплею, адже тепер у багатьох не залишилось сумнівів у тому, що легендарна співачка додому не повернеться.

Втім, експерт з нерухомості поспішила поділитись невтішними новинами. Схоже, що Примадонні все-таки доведеться повертатись в росію, аби посприяти успішному продажу володіння. Експерта впевнена, що з цією справою в Алли Пугачови можуть виникнути труднощі.

Максим Галкін та Алла Пугачова покинули росію
Максим Галкін та Алла Пугачова покинули росію

Нагадаємо, що російська співачка вказала ціну в один мільярд. Експерт з нерухомості Аріна Лац в коментарі для росЗМІ заявила, що зараз така сума виглядає дещо недоречно. Навесні нерухомість зірки можна було оцінювати в подібних цифрах, проте зараз ціна помпезних хором суттєво зменшилась – на це вплинув курс і ще багато чинників.

Зараз про ціну один мільярд рублів ми говорити не можемо. На цей час цей об’єкт можна оцінити у 500-600 мільйонів рублів. Але я не можу уявити навіть кандидата, який хотів би вкластися зараз у цю дорогу нерухомість

– коментує експерт з нерухомості Аріна Лац.

Алла Пугачова та Максим Галкін ніколи не приховували того факту, що мешкають в шикарному будинку з надлишком комфорту. Всі шанувальники зіркового подружжя давно знали, що пара проживає в одному з найбільш елітних сіл Підмосков’я.

Варто зазначити, що всередині будинок зірко виглядає набагато ефектніше, ніж ззовні. У кожного з мешканців шикарного володіння є велика окрема кімната, а оздоблений замок буквально в королівському стилі. Пропонуємо переглянути відео зсередини замку Алли Пугачової та Максима Галкіна.

Популярне

Схожі статті

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".