Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко та Євген Сморигін розповіли про свої сімейні стосунки: 12 років разом

Актори "Дизель Шоу" Вікторія Булітко та Євген Сморигін дванадцять років поспіль радують публіку своєю творчістю. Артисти з гумором продемонстрували свої сімейні стосунки

Цього року знаменита зіркова пара святкує урочисті дванадцять років разом. Щоправда, “у шлюбі” колеги лише у “Дизель Студіо” – поза виступами серця акторів зайняті, але зовсім різними людьми. Втім, для глядачів вони завжди залишатимуться сімейною парою.

Вікторія Булітко колись зізналась, що саме завдяки Євгену Сморигіну потрапило до “Дизель Шоу”. Артистка розповіла, що, коли продюсери думали, кого з дівчат акторів узяти в команду, вони спитались думки Сморигіна. Він був впевнений, що саме Вікторія Булітко стане ідеальною кандидаткою.

Тоді колеги навіть не підозрювали, що вони стануть хорошими друзями, а для українців будуть незмінним сценічним подружжям. Євген Сморигін неодноразово зізнавався, що досвід роботи з Булітко для нього неоціненний. За словами актора, саме Вікторія стала “тою самою” дівчиною для Євгена, проте на сцені.

Актори Євген Сморигін та Вікторія Булітко з гумором розповіли про сімейні стосунки

Прза сценою відомий актор Євген Сморигін щасливо одружений, а зі своєю коханою артист виховує трьох дітей. Вікторія Булітко, хоча і приховує особистість свого обранця, зізнавалась, що теж не самотня. Проте, актори й колеги іноді люблять потішити прихильників кумедними відео, на яких вдають закоханих. Одним з таких роликів на своїй особистій сторінці в Інстаграм поділилась Вікторія Булітко.

Вікторія Булітко поділилась кумедним відео на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм
Вікторія Булітко поділилась кумедним відео на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм

Дівчина опублікувала “трагічне” відео, на якому Сморигін співає відому пісню, а за його спиною стоїть Булітко й мелодійно підспівує своєму “чоловікові”. Неозброєним оком видно, що Євгену Сморигіну така ініціатива його “дружини” не до вподоби. Актор постійно збиваєть, обертається на Вікторію й просить її не заважати.

Врешті-решт Сморигін заявив, що йому набридло співати під дудку Булітко, а дівчина своєю чергою відповіла, що їй набридло бути дудкою свого “чоловіка”. Вікторія ображено відвернулась і відійшла до стінки, проте все-таки не змогла втриматись і продовжила підспівувати Євгену.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.