Репяхова розповіла, чим завершився скандал із колишньою дружиною Віктора Павліка: “Винна 11 тисяч гривень”

Між нинішньою та колишньою дружинами відомого українського співака Віктора Павліка вибухнув гучний скандал. Катерина Репяхова зізналась, чим завершився суд із Созаєвою

Молода дружина українського співака Віктора Павліка щаслива у шлюбі. Проте, безхмарне подружнє життя знаменитостей “розбавив” скандал із колишньою дружиною артиста. Ще 2021 року все почалось з питання погашення кредиту за квартиру. Втім, пізніше жінки перейшли на особистості й чвари вийшли на новий рівень.

Осінь минулого року у професійному плані стала для Катерини Репяхової невдалою. Тоді, за заявами дружини Павліка, її особистий блог намагались заблокувати, а потенційні колеги не хотіли з нею працювати через постійні кібератаки. Репяхова звинуватила в цьому колишню свого чоловіка.

У відповідь на такі заяви Лариса Созаєва записала відеозвернення до Репяхової, у якому назвала її “холоднокровною тварюкою”. Молодій дружині Віктора Павліка такі коментарі не сподобались, а тому вона подала позов у суд. У ЗМІ ходили чутки, що Репяхова вимагала у колишньої дружини українського співака 50 тисяч гривень моральної компенсації.

Катерина Репяхова та Лариса Созаєва дуже довго судились, а нещодавно молода дружина Павліка зізналась, чим все скінчилось
Катерина Репяхова та Лариса Созаєва дуже довго судились, а нещодавно молода дружина Павліка зізналась, чим все скінчилось

Вчора Репяхова повідомила, що вона виграла суд із колишньою дружиною Віктора Павліка. За словами блогерки, тепер Лариса Созаєва мусить виплатити їй одинадцять тисяч гривень у якості моральної компенсації.

Я його виграла. Вона мені винна 11 тисяч гривень

– поділилась Катерина Репяхова.

Катерина Репяхова на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм заявила, що виграла суд із Ларисою Созаєвою
Катерина Репяхова на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм заявила, що виграла суд із Ларисою Созаєвою

Крім того, Репяхова нагадала, через що почала судитись із колишньою співака. У відповідь на запитання підписників про те, за що судилась з Созаєвою, Репяхова заявила, що причиною стало “публічне лихослів’я в мою адресу протягом років”.

Нагадаємо, що раніше Катерина Репяхова зізналась, навіщо розпочала суд із Ларисою Созаєвою і чому вирішила публічно про це розповідати. Так, за словами зіркової дружини Віктора Павліка, цією ситуацією вона продемонструвала кожному недоброзичливцю, що за всі погані слова та вчинки потрібно платити.

Хочу, щоб люди, які кажуть гидоту на інших людей, знали, що вони за це можуть понести відповідальність!!

– поділилась зізнанням Репяхова.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.