Втік з України та виступає разом з росіянами: що зараз із зіркою “Ліги сміху” Антоном Лірником

Антон Лірник здобув в Україні популярність завдяки участі у відомому гумористичному змаганні "Ліга сміху". Що сталось із знаменитим гумористом і де Лірник перебуває зараз?

Відомий український гуморист і актор з Кропивницького Антон Лірник здобув свою славу на сцені “Comedy Club”, а пізніше став зіркою “Ліги сміху”. Останніми роками гуморист здобув не найкращу славу, адже виступав у росії. Втім, зараз він вирішив завершити свою професійну діяльність і у цій країні. Зараз Лірник виступає в Турції, а компанію йому складають російські артисти.

Позиція Антона Лірника

Одразу після початку повномасштабного вторгнення Антон Лірник опублікував славнозвісний заклик “No War”, мета якого – закликати зупинити війну. Пізніше, у березні 2022 року, Лірник звернувся до російського президента, аби той відкрив зелений коридор для жителів міста Волноваха на Сході України.

Афіши стендап-концертів, у яких брав участь відомий український гуморист Антон Лірник
Афіши стендап-концертів, у яких брав участь відомий український гуморист Антон Лірник

Пізніше артист вирішив спробувати достукатись до росіян за допомогою антивоєнних цитат, сказаних відомими російськими діячами. Втім, Антон Лірник, схоже, не зауважив, що діячі, слова яких він транслював, відгукувались про Україну не кращим чином.

Подібна поведінка викликала невдоволення з боку українців. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм артист також рекомендував своїм підписникам найкращі способи виїхати з росії.

На День Незалежності України Антона Лірника ніби “перемкнуло”. Артист опублікував урочисте привітання зі святом, яке написав українською мовою.

Чим Антон Лірник займається зараз

У червні цього року в особистому блозі зірка поділився майбутнім заходом, у якому він брав участь. Тоді артист заявив, що стане учасником стендап-концерту, виручені кошти з якого будуть направлені на гуманітарні потреби українських дітей, котрі вимушено переселились до Туречини. Окрім Лірника в цьому концерті брали участь білоруські та російські артисти.

Антон Лірник регулярно публікує фотозвіти, з яких зрозуміло, куди направляються благодійні кошти
Антон Лірник регулярно публікує фотозвіти, з яких зрозуміло, куди направляються благодійні кошти

Варто згадати, що ледве не після кожного благодійного концерту чи виступу, в якому брав участь Антон Лірник, у його соцмережах з’являлись благодійні звіти про передачу коштів фонду “Дитинство без війни”.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.