“Наталя трохи бісила, вона некерована”: Ігор Кондратюк чесно розповів про співпрацю з Могилевською та Кароль

Відомий український телеведучий, а за сумісництвом продюсер, поділився спогадами про співпрацю з популярними співачками Тіною Кароль та Наталею Могилевською

У останньому інтерв’ю для Раміни Есхакзай Ігор Кондратюк розповів багато цікавих деталей зі свого життя, а також відповів на безліч запитань, які довгий час турбували прихильників. Так, Ігор Кондратюк пригадав про період співпраці з Тіною Кароль та Наталею Могилевською. За зізнанням продюсера, разом вони переживали як хороші моменти, так і погані.

Що Ігор Кондратюк думає про Наталю Могилевську

Разом із вже відомою тоді співачкою Наталею Могилевською продюсер працював у шоу “Шанс”. Ігор Кондратюк продюсував телепроєкт, а співачка була вокальною тренеркою. Телеведучий був чесним: хоча між ним та його зірковою колегою виникало чимало конфліктів, Кондратюк поважає українську співачку.

Ігор Кондратюк відверто зізнався на інтерв'ю, що його колега Наталя Могилевська часто бісила його
Ігор Кондратюк відверто зізнався на інтерв’ю, що його колега Наталя Могилевська часто бісила його

Ігор Кондратюк зізнався, що Наталя Могилевська повстала перед ним дуже енергійною та амбіційною. Продюсер зізнався, що співачка спроможна досягти будь-яких вершин – це Кондратюк зрозумів одразу.

Вона завжди бідкалась – от був би у мене продюсер. А я кажу: “та який продюсер тебе переживе”. Дуже талановита і крута. Наталя іноді бісила, але її всі поважали

– пригадує Кондратюк.

Втім, розповідає ведучий, Могилевську не можна назвати дисциплінованою людиною. Вона часто запізнювалась на зйомки шоу, а також пропускала ефіри. Ігор Кондратюк зізнається, що через це на майданчику часто виникали сварки.

Довгий час продюсер не вірив у Тіну Кароль

Коли Ігор Кондратюк разом з Наталею Могилевською працювали на одному майданчику, в зйомках “Шансу” хотіла взяти участь і тоді ще молода та невідома Тіна Кароль. Втім, артистка не пройшла відбір.

Тіна Кароль могла взяти участь у вокальному змаганні, яке продюсував Кондратюк, але не пройшла відбір
Тіна Кароль могла взяти участь у вокальному змаганні, яке продюсував Кондратюк, але не пройшла відбір

Ігор Кондратюк пригадав, що він, як і його товариш продюсер Олег Чорний, сумнівались, що Тіна Кароль зможе досягти успіху. Проте, ділиться думками Кондратюк, що кожен продюсер сумнівається у зірках, доки ті не доводять протилежне – не заробляють перший мільйон чи не збирають величезні стадіони.

Схожі статті

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Златі Огнєвіч за борги відключили світло в квартирі, яку вона показувала в “Холостячці”: “Я бачила платіжки”

Зі Златою Огнєвіч весь час трапляються якісь неприємності. Нещодавно змушена була скасувати концерти через аферистів. А це зірка пригадала, як їй ЖЕК відключив світло за несплату.