Не позаздриш: як насправді живе 76-річна мама Наташі Корольової в Америці

Нині Наташа Корольова проживає у росії – там же вона виступає та ганебно мовчить про кровопролитну війну. Її 76-річна мама в цей час перебуває в США. Жінка показала кадри зі свого житла

76-річна мама славнозвісної Наташі Корольової Людмила Поривай проживає в Америці вже понад 30 років. Переїхати мешкати за кордон артистка вирішила після смерті біологічного батька двох своїх доньок. 1993 року вона вперше побувала в Штатах і вирішила оселитись в Маямі.

За кордоном Людмила Поривай знайшла не тільки своє ідеальне життя, але і друге кохання. В Америці мама відомої Наташі Корольової познайомилась та пізніше вийшла заміж за мігранта, на ім’я Ігор Ельперін. Чоловік проживає у США з 1980-х років. Людмила Поривай неодноразово зізнавалась, що їй дуже подобається життя за кордоном, а найбільше в американському бутті її приваблює океан.

Варто зазначити, що до початку повномасштабної війни Людмила Поривай активно вела особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Жінка постійно ділилась зі своїми підписниками різноманітними публікаціями, які демонстрували, як Поривай живе в Сполучених Штатах Америки.

Одного разу мама Наташі Корольової вирішила показати, в якій квартирі вона живе у США. На відео Людмила Поривай також розкрила секрет своєї “вічної молодості”. Артистка розповіла, що завжди намагається займатись спортом та виходити на пляж на пробіжку. Поривай зізнається, що часто їй хочеться довше, але вона бере себе в руки й робить зарядку на свіжому повітрі.

Людмила Поривай продемонструвала, як живе в США
Людмила Поривай продемонструвала, як живе в США

Мама Наташі Корольової також розповідала своїм шанувальникам та підписникам про суму пенсійних виплат, які вона отримує в Америці. За зізнанням артистки, вона не працювала в США ні одного дня, втім через вік щомісячно отримує непогану суму.

У програмі “Зірки зійшлись” Людмила Поривай заявила, що кожного місяця держава виплачує їй близько 600 доларів, що, за нинішнім курсом НБУ, дорівнює близько 22 тисячам гривень. Втім, чоловік Поривай отримує ще більше, адже він довгий час працював у США – займався бізнесом. Ігор Ельперін мав свої ресторани, службу таксі.

Чоловік мами Наташі Корольової щомісяця отримує дві тисячі доларів, що наразі відповідає приблизно 73-74 тисячам гривень. Крім того, сама Наташа Корольова зізнавалась, що у її мами є кілька квартир в Америці, які вона здає в оренду й отримує за це додатковий прибуток.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.