“Я в клітці, з якої немає виходу”: Злата Огнєвіч зізналась, що вчора переосмислила звичні для себе речі

Екс-холостячка Злата Огнєвіч відверто зізналась своїм шанувальникам, що їй нещодавно довелось пережити. Співачка провела "у пастці" майже пів години й прийняла важливе рішення

Учора вся Україна прокинулась від подій, що нагадали початок повномасштабного вторгнення. Країна здригнулась від масштабної повітряної тривоги та ракетних обстрілів багатьох українських міст. Українці прямували в укриття, втім відому співачку Злату Огнєвіч попередження про повітряну небезпеку заскочило в доволі неординарному місці

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка поділилась зі своїми підписникам, що вона була замкнена в ліфті понад двадцять хвилин. Це сталось через те, що після оголошення повітряної тривоги ліфти у багатоповерхівках знеструмлюють і вони застигають на одному місці. Українська співачка була налякана тим фактом, що довго перебувала у замкнутому просторі.

Злата Огнєвіч поділилась своїми емоціями від пережитого

Українська співачка та колишня учасниця телепроєкту “Холостячка” поділилась емоціями, які їй довелось пережити під час свого ув’язнення у ліфті. За зізнанням Злати Огнєвіч, їй було найстрашніше від усвідомлення того, що вона замкнена в “клітці”.

Співачка заявила, що їй було моторошно від відчуття замкненості й безпорадності. За словами артистки, це – одне з найменш приємних життєвих ситуацій. Злата Огнєвіч протягом майже пів години була замкнена в ліфті свого дому, але не мала ніякої можливості вдіяти хоч щось і не знала, чого чекати далі.

Вкрай неприємне почуття – усвідомлювати, що я зараз закрита в клітці, з якої немає виходу і ніхто не може нічого з цим зробити

– розповіла в Інстаграм українська співачка.

Історія з Інстаграму Злати Огнєвіч

Історія з Інстаграму Злати ОгнєвічКрім того, Огнєвіч поділилась важливим рішенням, яке прийняла в період ув’язнення в ліфті. Артистка вирішила, що віднині буде завжди користуватись сходами. Співачка зізналась, що їй все одно, на який поверх доведеться підійматись, адже більше вона не хоче опинитись в ситуації, яка трапилась з нею вчора.

Злата Огнєвіч підтримала українців

Окрім цього, артистка підтримала своїх шанувальників у такий непростий для всіх момент. Злата Огнєвіч заявила, що зараз потрібно, попри все, триматись та єднатись. Співачка заявила, що налаштована серйозно і вірить, що скоро ми зможемо називати кожен наш ранок добрим і мирним.

Поки – ні. Зараз повинні акумулювати в собі всі сили й триматися

– підсумувала Злата Огнєвіч.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.