Невідомо, коли побачаться: чоловік Анастасії Заворотнюк покинув онкохвору дружину заради відомої фігуристки

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже декілька років бореться з онкологією. Весь цей час поруч з нею були найближчі люди. Втім, стало відомо, що чоловік зірки вимушено покинув дружину

Декілька років тому публіку сколихнула новина про хворобу Анастасії Заворотнюк. Акторка різко припинила відвідувати публічні заходи, а її зовнішність почала помітно змінюватись. Хоча родина знаменитості довго приховувала правду, пізніше прихильники дізнались, що їхня улюблена зірка хворіє на рак головного мозку – гліобластома.

З 2019 року Анастасія Заворотнюк лікується й спостерігається у найкращих лікарів не лише своєї рідної країни. Акторка зверталась за допомогою й до закордонних фахівців. Увесь цей час поруч з артисткою знаходились найближчі люди – її сім’я. Петро Чернишов, відомий російський фігурист, тимчасово відмовився від участі в різноманітних телепроєктах, присвячених його фігурному катанню. Втім, нещодавно стало відомо, що після довготривалої паузи в кар’єрі, він повертається на телеекрани.

Петро Чернишов після початку лікування Анастасії Заворотнюк зник з радарів і скасував усі свої виступи на льоду
Петро Чернишов після початку лікування Анастасії Заворотнюк зник з радарів і скасував усі свої виступи на льоду

Петро Чернишов покинув онкохвору дружину заради фігурного катання

Нещодавно стало відомо, що після трирічної паузи в кар’єрі Петро Чернишов повертається до фігурного катання. До того, як Анастасії Заворотнюк діагностували рак головного мозку, російський фігурист виступав у телешоу Тетяни Навки. Втім, після початку курсу хімієтерапії у дружини Петра Чернишова, він залишив професійну діяльність.

Так, тепер стало відомо: російський фігурист повертається на лід і виступить у спектакль від Тетяни Навки під назвою “Тисяча й одна ніч”. На деякий час Петру Чернишову доведеться залишити свою дружину Анастасію Заворотнюк саму. Можна припустити, що доглядати та піклуватись про неї буде донька Анна.

Нещодавно прихильників Петра Чернишова сколихнула новина про те, що фігурист повертається на лід у парі з Тетяною Навкою
Нещодавно прихильників Петра Чернишова сколихнула новина про те, що фігурист повертається на лід у парі з Тетяною Навкою

Варто зазначити, що публіка цій новині зраділа. Перш за все, участь у новому спектаклі дозволить Петру Чернишову заробити гроші, які так необхідні для лікування Анастасії Заворотнюк та догляду за маленькою донькою. Більш того, прихильники вбачають у рішенні Петра Чернишова ступити на лід натяк на те, що здоров’я Заворотнюк зміцнилось.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.