Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко та Євген Сморигін 12 років разом: у знаменитої пари важлива подія

Зірки "Дизель шоу" Вікторія Булітко та Євген Сморигін – справжні улюбленці публіки. В цьому році акторки відзначили важливу дату: вони разом уже 12 років.

Вікторія Булітко і Євген Сморигін – одна із самих улюблених телевізійних пар мільйонів глядачів. Акторів поєднує не лише тонке почуття гумору, а й телевізійний проєкт “Дизель шоу”. Виявляється, їх творча пара зародилась ще в 2010 році. Отже, в цьому році Вікторія Булітко і Євген Сморигін святкують 12 років їхньому комедійному дуету.

В одному з інтерв’ю Євген Сморигін зізнався, що найкомфортніше йому працювати на сцені саме з Вікторією Булітко. По словам гумориста, вони відчувають один одного і взагалі вони дуже схожі за характером.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко та Євген Сморигін 12 років разом

Вікторія Булітко теж відчуває схожість із своїм партнером по сцені. Акторка зв’язує це з тим, що вони одного знаку зодіаку.

А ще в нас недалеко дні народження: у мене – 25 січня, у Жені – 28 січня. Ми навіть часто відзначаємо його разом, так просто дешевше…

, – жартує Вікторія Булітко.

Варто відзначити, що Вікторія Булітко потрапила в “Дизель шоу” саме завдяки Євгену Сморигіну. Дівчина це не приховує. Акторка розповідає, що коли набирали дівчат у проект, Сморигін хотів бачити у команді “Дизель шоу” саме її, тому наполегливо рекомендував Булітко. Це й не дивно, адже Вікторія дійсно талановита акторка і дуже харизматична. Зараз без Булітко важко уявити “Дизель шоу”.

Цікаво, що Вікторії Булітко і Євгену Сморигіну часто приписують романтичні стосунки. Однак акторів поєднує лише сцена та міцна дружба.

Євген Сморигін вже 15 років одружений на красуні-білявці на ім’я Лідія. Більше того, комедійний актор являється багатодітним батьком. Разом з дружиною він виховує трьох дітей: синів Олексія та Олександра та доньку Єлизавету.

А от його колега по сцені Вікторія Булітко, не дивлячись на зовсім не юний вік, не одружена та не має дітей. Комедійна акторка тримає в таємниці своє особисте життя, однак стверджує, що має кохану людину.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.