Має залишатися щось сакральне: Настя Каменських зізналася, чому стільки років приховує свою вагітність

Відома українська співачка Настя Каменських одна з лідерів в шоу-бізнесі, кому приписують вагітність вже багато років. Зірка це нарешті прокоментувала.

Настя Каменських після того як вийшла заміж за Олексія Потапенка у 2019 році неодноразово в інтерв’ю казала, що мріє стати мамою. Її зірковий чоловік Потап навіть говорив, скільки дітей хоче — всього п’ятеро, Насті залишилося народити чотирьох, оскільки від шлюбу з колишньою дружиною Іриною Горовою у репера є син Андрій.

Цього було достатньо, щоб прихильники не зводили очей з зіркового подружжя в сподіваннях почути головну новину. Також підозри Каменських у вагітності пов’язані з її пишною фігурою. На цей раз після повернення Насті в Україну вперше за півроку життя за кордоном фанати звернули увагу, що вона сильно змінилася. Зірка стала більш округлою, почала носити більш вільний одяг, який не облягає форми, це викликало багато розмов про те, що співачка готується до материнства.

Настя Каменських зізналася, чому стільки років приховує свою вагітність

В новому інтерв’ю журналістка Аліна Доротюк підняла цю тему і артистка відповіла, що зараз це все припущення користувачів Мережі і вона не вагітна:

10 років я вже народжую… Коли я дійсно завагітнію і буду про це говорити, мені ніхто не повірить

, – сказала Настя Каменських.

Також зірка пообіцяла фанатам, що вони першими дізнаються про вагітність, коли це станеться і подякувала всім, хто так чекає появи її майбутньої дитини.

Потап і Настя Каменських
Настя Каменських зізналася, чому стільки років приховує свою вагітність

Нагадаємо, про відносини Потапа і Насті довгий час нічого не було відомо. Колеги по дуету приховували це від публіки як щось дуже особисте і сакральне, а з часом стало відомо, що заради Каменьких репер пішов від Ірини Горової після 15 років в офіційному шлюбі. Після їх розлучення розмови про роман зі співачкою почастішали, але пара не давала натяків на те, що це правда і тільки в день свого весілля закохані повідомили про свої почуття.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.