Актори “Квартал 95” Олена Кравець та Євген Кошовий 17 років разом: у знаменитої пари важлива дата

Гумор "Вечірнього кварталу" давно полюбився українцям, як і головні зірки студії "Квартал 95" Олена Кравець і Євген Кошовий, які вже 17 років разом.

Велика кількість розважальних проектів на українському телебаченні – це виробництво студії “Квартал 95”. Найпопулярніше і найуспішніше їх шоу звісно “Вечірній квартал”, який поєднує гумор з позитивним поглядом на життя, актуальністю, гострою політичною сатирою, а також висвітлює загальнолюдські і сімейні цінності.

На сцені глядачі багато років спостерігали за сценічною парою Олени Кравець і Володимира Зеленського, який після початку політичного шляху віддав своє місце Євгену Кошовому, але і з “Лисим” у Олени було багато парних номерів.

Актори Квартал 95 Олена Кравець та Євген Кошовий 17 років разом
Актори Квартал 95 Олена Кравець та Євген Кошовий 17 років разом

Кравець і Кошовий в цьому році можуть святкувати свою 17-ту річницю на сцені “Кварталу”. Вони працюють в проекті з початку його заснування і чудово грають ролі чоловіка та дружини при тому, що в житті вони просто дружать і мають інших других половинок.

Олена Кравець у 2002 році вийшла заміж за свого нинішнього чоловіка Сергія Кравця, який виступав у команді КВН “95 квартал” разом з майбутньою дружиною. Через декілька місяців після весілля у них народилася дочка Марія, а пізніше двійнята Ваня і Катя.

Олена Кравець показала коханого на рідкісному фото
Як виглядає реальний чоловік Олени Кравець

Євген Кошовий з 2007 року одружений на Ксенії Кошовій і разом з нею виховує двох доньок Варвару та Серафіму. В інтерв’ю Женя розповідав, що на весілля позичав гроші у “Кварталу” і на той момент воно потрапило в список найдорожчих весіль року серед зірок шоу-бізнесу. Частину коштів вони віддали одразу після свята, бо багато подарунків дарували саме конвертами, а повністю розрахувалися з боргами через рік.

Євген Кошовий і його дружина Ксенія
Євген Кошовий і його дружина Ксенія

До Олени Кравець увесь колектив “Вечірнього кварталу” ставиться з великою ніжністю, адже вона серед них єдина жінка. На початку повномасштабної війни в Україні Олена виїхала з дітьми за кордон і довго не бачилася з квартальними друзями, а коли вони вперше за 107 днів зустрілися на благодійному заході в Польщі, Кошовий заобнімав подругу:

Він мене так міцно стиснув, мені здалося, що у мене аж кістки хруснули

, – розповідала Олена в інтерв’ю.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.