Екс-чоловік зрадниці Тетяни Денисової зізнався, що вона говорила про росію до того, як переїхала туди жити

Колишній чоловік зрадниці Тетяни Денисової Олександр Кривошапко продовжує розкривати приголомшливі деталі їхнього шлюбу. На цей раз співак та волонтер зізнався, що раніше Денисова говорила про росію

Раніше Олександр Кривошапко та Тетяна Денисова перебували в шлюбі. Хоча жили разом закохані не так довго, цього часу виявилось достатньо, аби дізнатись чимало цікавих деталей. Нині український музикант продовжує відповідати на запитання публіки про свою колишню дружину, яка за вісім місяців війни ні одного разу не прокоментувала подій.

Так, Олександр Кривошапко в інтерв’ю для телепрограми “Життя відомих людей” зізнався, як його колишня дружина раніше описувала місце, в якому тепер живе. Співак зазначив, що він не полюбляє говорити про своє минуле, а тим паче погано відгукуватись про екс-дружину, втім вирішив зізнатись, що йому шкода, що нині сталось з Тетяною Денисовою.

Як казала мені Таня, цитую: “Москва – це місто нар**манів, п**ій і, м’яко кажучи, представників ЛГБТ-спільноти”

– зазначив у коментарі Олександр Кривошапко й додав, що йому шкода, що його екс-дружина вимушена добровільно жити в описаному суспільстві.

Історія кохання Олександра Кривошапка та Тетяни Денисової

Відомий український співак Олександр Кривошапко здобув свою популярність завдяки участі в шоу “Х-Фактор”. Саме там артист знайшов не лише прихильників, але і свою першу дружину – хореографиню Тетяну Денисову. Тоді дівчина працювала на телепроєкті продюсером. Між двома зірками миттєво загорілась іскра, тому вони швидко закохались одне в одного.

Олександр Кривошапко та Тетяна Денисова дуже швидко закохались одне в одного
Олександр Кривошапко та Тетяна Денисова дуже швидко закохались одне в одного

Інші учасники телешоу “Х-Фактор” неодноразово зізнавались у тому, що Тетяна Денисова та Олександр Кривошапко ніколи не приховували своїх почуттів. Артисти обіймались, цілувались та обмінювались ніжними словами прямо на зйомках шоу. Втім, ніхто не вірив у те, що їхні стосунки стануть міцними й тривалими. Навіть коли закохані зіграли весілля, їм пророкували дуже скорий розрив.

Підозри публіки виявились правдивими, адже дуже скоро зірковий шлюб розпався. Артисти не зійшлись у характерах – спокійна та романтична натура Олександра Кривошапка зовсім не підходила запальній та імпульсивній особистості Тетяни Денисової. Після розлучення життя музиканта не зупинилось. Зараз Олександр Кривошапко щасливо одружений, а його кохана Марія підтримує свого обранця в будь-яких починаннях.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.