У віці ягідки: 45-річна Лідія Таран зробила стрижку боб-каре та після переїзду стала справжньою француженкою

Українська журналістка і телеведуча 1+1 Лідія Таран після свого вимушеного переїзду до Франції почала нове життя і не забула освіжити зачіску.

З 24 лютого 2022 року життя українців розділилося на до та після. Телеведуча Лідія Таран довго не зволікала і майже одразу разом зі своєю єдиною донькою Василиною від роману з Андрієм Доманським виїхала у безпеку за кордон. Тимчасовий прихисток зірка 1+1 знайшла у Франції, куди в мирні часи часто приїздила як туристка.

Не дивлячись на те, що Лідія з Василиною зараз живуть у Франції, їх все одно оточує українське інформаційне поле:

“Наш день починається не з занурення і адаптації в місцеве середовище, а з перегляду у телефоні українських новин, потім переписуємось з нашими українськими друзями та рідними. Не можна так казати, що ми приїхали і одразу почали швидко адаптуватися, ми радше тримаємося осторонь, трошки спостерігаємо за місцевим життям”, – розповідала Таран в інтерв’ю НВ.

Лідія Таран після переїзду зробила нову стрижку і почала життя заново
Лідія Таран після переїзду зробила нову стрижку і почала життя заново

Лідія також зіштовхнулася з хвилею критики через те, що вона стала однією з небагатьох ведучих “плюсів”, хто покинув Україну, більшість залишилися і продовжують роботу в телемарафоні. Як зізнавалася журналістка, в якийсь момент вона навіть почала всерйоз замислюватися про повернення додому, однак це було до того, як в її будинок у Києві влучила ракета. Після цього вона впевнилася, що їхня з донькою безпека наразі для неї на першому місці, тому не можна піддаватися своєму егоїзму і повертатися у війну, треба вірити в ЗСУ та наближати перемогу на своєму фронті.

Лідія Таран після переїзду зробила нову стрижку і почала життя заново
Лідія Таран після переїзду зробила нову стрижку і почала життя заново

Таран зараз працює кореспонденткою. Це вона встигає поєднувати з материнськими обов’язками і навіть власним навчанням в університеті. На своє 45-річчя Лідія Таран повідомила, що стала студенткою у Франції. Крім того, зірка оновила зачіску та зробила стильну стрижку боб-каре, яка їй дуже пасує і візуально омолоджує.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.