Актори “Дизель шоу” Вікторія Булітко та Євген Сморигін 12 років разом: у пари гумористів важлива дата

На сцені "Дизель Шоу" сформувався найчарівніший та найспівочіший тандем Вікторії Булітко та Євгена Сморигіна, які останні 12 років нерозлучні.

На гумористичній сцені “Кварталу” найвідомішою сценічною парою були Олена Кравець і Володимир Зеленський, якого тепер заміняє Євген Кошовий, а глядачі “Дизель Шоу” захоплюються талантом Вікторії Булітко та Євгена Сморигіна. Ця зіркова пара дуже гармонійно виглядає разом і прекрасно грає ролі справжнього подружжя. Віка навіть схожа зовні на реальну дружину Сморигіна Лідію.

Вікторія Булітко і Євген Сморигін відзначають важливу спільну дату
Вікторія Булітко і Євген Сморигін відзначають важливу спільну дату

Вони познайомилися випадково, коли стали сусідами по квартирах. Сморигін тільки розлучився з першою дружиною і не хотів ніяких стосунків, але дружнє спілкування поступово перейшло цю межу і вони почали зустрічатися. Унікальною їх зустріч зробило те, що Ліда зовсім не знала Женю, але на той момент він вже був популярним і постійно світився на телебачення.

Переживши болісне розставання, Сморигін попередив нову обраницю, що до романтичних подвигів не готовий, пара то сходилася, то розходилася, а руку і серце Лідії Євген попросив після тижневої розлуки, коли вони дізналися про вагітність. Пропозиція романтикою і не пахла, як Сморигін розповідав, то просто сказав коханій, що одружимося і повінчаємося, коли народиться дитина. Проте вже багато років вони живуть душа в душу і виховують трьох дітей.

До сценічної пасії Сморигіна Вікторії Булітко його дружина не ревнує. Як відомо, у неї теж є друга половинка і відносини серйозні, але гумористка не хоче ділитися цим з публікою і не каже, хто її чоловік.

Вікторія Булітко і Євген Сморигін відзначають важливу спільну дату
Вікторія Булітко і Євген Сморигін відзначають важливу спільну дату

Не дивно і зрозуміло, чому Сморигіну і Булітко часто приписують більш ніж робочі стосунки. В цьому році їх комедійному дуету виповнюється 12 років і найчастіше вони грають на сцені саме номери, в яких виконують роль пари.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.