Олег Винник зник з радарів: чоловік Оксани Білозір та Валерій Харчишин розповіли про місцезнаходження співака

З початку нової фази російсько-української війни шанувальниці Олега Винника не бачили свого кумира на публіці. Куди зник співак? Це напевно відомо його колегам по шоубізу Роману Недзельському й Валерію Харчишину .

Після 24 лютого представники шоубізу змушені були кардинально змінити життя. Хтось пішов служити у територіальну оборону чи ЗСУ, хтось волонтерив. Знайшлися такі, що поїхали гастролювати Європою, збираючи гроші на потреби наших військових і доносячи до світу всю правду про агресора.

Олег Винник поїхав до Німеччини

Фани Олега Винника довго перебували в невіданні – куди подівся їхній кумир, що збирав величезні зали й стадіони? Чому не висловився з приводу страшних подій, що відбуваються в країні? Врешті на початку вересня завісу тайни відкрив чоловік Оксани Білозір. Роман Недзельський виклав у мережу світлину разом із зіркою, сповістивши, що Олег перебуває на лікуванні в Німеччині.

Знаменитість допоміг військовим

До речі, наприкінці липня Недзельский, який є військовим ЗСУ, висловлював подяку Олегу за матеріальну допомогу. Бус із гуманітарною допомогою зламався поблизу Кракова й опинився на СТО. Винник допоміг з ремонтом і логістикою, тож вантаж було вчасно доставлено на передову.

Олег Винник, за словами Недзельского, допоміг волонтерам

На початку жовтня Валерій Харчишин дав розлоге інтерв’ю Таблоїду, в якому, зокрема, пригадав свого колегу по сцені. Виявляється, фронтмен гурту “Друга ріка” писав до оспівувача вовчиць, коли дізнався, що той дає багато концертів у Німеччині. Запропонував допомагати фронту. Згодом дізнався про авто від Винника.

Чим хворіє зірка?

Те, що у Винника були проблеми зі здоров’ям, пам’ятають всі прихильники співака. Адже через “корону” він вимушено припинив участь у проєкті “Танці з зірками-4”, де непогано проявив себе у парі з хореографом Оленою Шоптенко. Після того чоловік дуже рідко з’являвся на масових заходах, сильно схуд, змарнів і, здавалося, навіть став гірше співати.

Олег Винник у Танцях з зірками-4

Ще в середині липня адвокатка співака намагалася заспокоїти його прихильниць, сповістивши, що Винник зник з інформпростору за станом здоров’я, але не забуває про ЗСУ і доправляє для українських воїнів автівки через власний благодійний фонд “Вовчиця”.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.