Життя завжди перемагає: донька Вакарчука, син Ющенка та інші діти, які народились під час війни і попри все

Попри повномасштабну війну в Україні щоденно на світ з'являються сотні, тисячі нових життів. У сім'ях яких українських зірок сталось поповнення після 24 лютого?

Життя – важка та непередбачувана річ, у якій в постійному єднанні існують абсолютно різні та іноді суперечливі речі. Поряд із горем крокує щастя, а там, де постійні сльози та смуток, час від часу лунає щирий сміх. Так, навіть під час повномасштабної війни люди продовжують жити та народжуватись. Читайте про чуттєві історії народження “воєнного покоління” в сім’ях представників українського шоубізнесу.

Сім’я українського співака Святослава Вакарчука

Відомий український музикант та фронтмен гурту “Океан Ельзи” вдруге став батьком влітку 2022 року. На початку липня пресслужба музичного гурту повідомила чудову новину – в сім’ї Вакарчуків з’явилась на світ донечка, яку назвали Соломією, що означає “мир”.

Святослав Вакарчук та його дружина
Святослав Вакарчук та його дружина

Артист зізнався, що він не хоче коментувати своє особисте життя та попросив із повагою ставитись до права на приватність. Втім, шанувальники Святослава Вакарчука та гурту, в якому він виступає, щиро зраділи новині про народження доньки.

Сім’я колишнього президента України Віктора Ющенка

Цього літа експрезидент України вже вп’яте став дідусем. У серпні в знаменитій сім’ї Ющенків народився син, якого назвали Андрієм. Старший син Віктора Ющенка зі своєю дружиною з нетерпінням чекали на народження дитини, а влітку 2022 року Мережу сколихнула чудова новина.

Сім'я Віктора Ющенка
Сім’я Віктора Ющенка

Новонародженим онуком Віктор Ющенко похвалився в інтерв’ю для видання “Українська правда”. Політик та експрезидент виглядав неймовірно щасливим.

Андрій Бєдняков та Настя Коротка

Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков та його не менш популярна дружина-гумористка шість днів тому вдруге стали батьками. Артисти доволі довго приховували вагітність Насті Короткої, втім на початку вересня вирішили, що тягнути більше нема куди. Хорошу новину вони повідомили, як і завжди, з гумором. Анастасія Коротка опублікувала на власній сторінці в соціальній мережі Інстаграм знімок, на якому видно її круглий живіт.

Ніжка новонародженого сина Бєднякова та Короткої
Ніжка новонародженого сина Бєднякова та Короткої

Проте, знаменитість попросила не говорити її чоловікові, адже він, мовляв і досі вважає, що Настю Коротку “повнить” камера. Майже тиждень тому на особистій сторінці Андрія Бєднякова з’явилась фотографія тендітної дитячої ніжки новонародженого сина. Дружину телеведучого вже виписали з лікарні й Настя Коротка доглядає дитину вдома.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.