Екс-чоловік зрадниці Ані Лорак одружується вдруге: нова дівчина Мурата Налчаджиоглу одягла обручку

Колишній чоловік Ані Лорак, з яким співачка розлучилась в 2019 році, зробив пропозицію руки та серця молодій красуні, яка йому годиться в доньки.

Шлюб Ані Лорак з Муратом Налчаджиоглу – це свого роду східна казка навпаки. Відома і заможна співачка зустріла звичайного працівника турецького готелю і закохалась у нього по вуха. Ані Лорак вийшла заміж за турка Мурата Налчаджиоглу у 2009 році і зробила з нього успішного бізнесмена. Саме Лорак подарувала Мурату ресторани та нічні клуби, щоб її чоловік зміг займатися своєю справою. Однак Мурат Налчаджиоглу не оцінив ні кохання відомої співачки, ні її щедрість. Чоловік почав зраджувати Ані Лорак, а коли факт зради став публічним, артистка вирішила подати на розлучення.

Процес розлучення був довгим та скандальним. Мурат не хотів ділити із співачкою майно. Офіційно Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу розлучилися в 2019 році після 10 років шлюбу. Вони мають спільну доньку Софію.

Как выглядит дочь Ани Лорак и Мурата
Екс-чоловік зрадниці Ані Лорак одружується вдруге

Після розлучення Мурат в холостяках не засидівся. Він одразу почав з’являтися на світських заходах, то з однією, то з іншою красунею, а вже через рік оголосив про стосунки з дівчиною на ім’я Лілія.

Відомо, що Лілія молодша за екс-чоловіка Лорак на 19 років, зараз їй 26. Дівчина працює візажистом та має 7-річну доньку, яку народила в юному віці поза шлюбом.

Мурат Налчаджіоглу та Лілія Абрамова
Екс-чоловік зрадниці Ані Лорак одружується вдруге

Про те, що у Мурата з Лілією серйозні стосунки, стало зрозуміло одразу, адже чоловік познайомив обраницю зі всією своєю сім’єю. Вже через рік стосунків Мурат зробив пропозицію руки та серця Лілії. Дівчина похизувалась обручкою в своєму Інстаграм-блозі та написала, що вона відповіла “Так”.

Скриншот Инстаграм-сториз невесты Мурата
Екс-чоловік зрадниці Ані Лорак одружується вдруге

Зараз Мурат Налчаджиоглу з Лілією та її донькою живуть в Києві. Закохані поки офіційно не одружились, ймовірно, через війну в Україні.

Варто відзначити, що Мурат навіть влаштував Лілю працювати до себе на роботу. Налчаджиоглу являється одним із власників і бенефіціаром косметичної компанії “Farmasi”. Саме в цю компанію він і влаштував свою наречену Лілію.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.