“Для цього у мене є лікарі”: Маша Єфросініна різко відповіла на коментарі про її надмірну худорлявість

Останнім часом ледве не під кожним дописом Маші Єфросініної в Інстаграм з'являються коментарі стосовно її фігури. Зірка втомилась від безкінечних підозр у анорексії й відповіла

Відома українська телеведуча стала для своїх шанувальників буквально амбасадором дієт, стрункості та схуднення. Так, зірка пройшла великий шлях, аби отримати фігуру своєї мрії. Досвідом та секретами Єфросініна ділиться на власній сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Крім того, в блозі з’являються дописи особистого та професійного характеру.

Телеведуча Маша Єфросініна зробила чимало для того, аби полюбити свою фігуру. Саме тому тепер зірка не соромиться та навіть із задоволенням ділиться з шанувальниками своїми кадрами в повний зріст. Втім, останнім часом знаменитість “засипали” коментарями стосовно її надмірної худорлявості.

Маша Єфросініна – втілення стрункості та сили волі
Маша Єфросініна – втілення стрункості та сили волі

Публіка про фігуру Маші Єфросініної

Так, у коментарях ледве не під кожним новим дописом зірки постійно з’являються “лагідні” натяки на те, що Маша Єфросініна, мовляв стоїть за крок до анорексії. Хоча співачка неодноразово наголошувала на тому, що ретельно стежить за своїм здоров’ям та не страждає ні на які хвороби, прихильники продовжують “піклуватись” про фізичний стан знаменитості.

Декілька коментарів під останнім дописом Маші Єфросініної:

  • “У вас скоро анорексія почнеться… Бережіть себе і своє здоров’я, заради сім’ї”;
  • “Машенька, не ображайся, будь ласка, але худоба – нездорова”;
  • “Я вже писала, що на мою думку Маші не личить бути занадто худою, але мені здається, що Маша собі такою подобається”;
  • “Машуня, давай трішки кушай вже! Нам не все одно. Ми всі в стресах. Але…”;

Маша Єфросініна відповіла на коментарі про худорлявість

Окрім порад від підписників, під останнім дописом також були зауваження тим, хто звертає надмірну увагу на фігуру зірки. Деякі шанувальники спробували “достукатись” до коментаторів і закликати припинити ставити Єфросініну в подібне становище. Телеведуча подякувала шанувальникам за їхні спроби, втім звернулась і до тих, хто вважає її занадто худорлявою.

Так, зірка зазначила, що їй неприємно, коли незнайомі люди намагаються поставити їй страшні діагнози. Єфросініна зазначила, що з подібними запитами вона звертається до кваліфікованих лікарів.

Подивіться на себе в дзеркало та зазирніть в свій холодильник – це і є ви! А ви – це і є єдине, про кого треба сильно піклуватися

– підсумувала своє звернення ведуча.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.