“Три дні не п’ю”: Оля Полякова сховала очі за сонцезахисними окулярами й розповіла про свої проблеми

Відома українська співачка Оля Полякова з'явилась на особистій сторінці в Інстаграмі, сховавши очі за темними окулярами. Артистка розповіла про зміни в житті

Українська співачка активно веде свої особисті сторінки в соціальних мережах. Підписники та шанувальники артистки постійно стежать за останніми новинами та змінами в житті Полякової. Так, сьогодні співачка з гумором прокоментувала той факт, що вже три дні веде здоровий та тверезий спосіб життя.

Оля Полякова опублікувала на власній сторінці в Інстаграм жартівливу картинку
Оля Полякова опублікувала на власній сторінці в Інстаграм жартівливу картинку

Наступною Історією українська співачка опублікувала відео, на якому розповідає про свій стан після трьох днів без напоїв. На кадрах артистка позує в осінньому вбранні, а на очах в Олі Полякової темні сонцезахисні окуляри. Українська співачка розповідає, що в неї питали, як вона почувається після свого рішення.

Дорогенькі мої, три дні без алко*олю… Мене питають: “Як ти себе почуваєш?”, а я кажу, що не помітила ніякої різниці, тому не бачу ніякого сенсу

– зізналась українська артистка.

Оля Полякова на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм показалась, приховавши очі за темними сонцезахисними окулярами
Оля Полякова на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм показалась, приховавши очі за темними сонцезахисними окулярами

Чим зараз займається Оля Полякова – останні новини з життя зірки

Відома українська співачка веде активне соціальне та творче життя. Попри повномасштабну війну Оля Полякова не зупиняється й активно виступає з благодійними концертами, а також займається волонтерством. Крім того, нещодавно стало відомо, що артистка стане учасницею грузинської версії відомого телепроєкту “Танці з зірками”.

Раніше Оля Полякова вже брала участь в танцювальних телешоу, втім це сталось два роки тому. Тоді артистка знімалась на проєкті в парі з танцівником Степаном Місюркою, а найбільше публіці запам’ятався їхній номер, де вони танцювали в образах Мерлін Монро та Дональда Трампа.

Оля Полякова вже брала участь в шоу “Танці з зірками” й підкорила глядачів харизмою та хореографічним талантом

Окрім призу глядацьких симпатій Оля Полякова зі своїм партнером отримали приз від BBC Studios. Артистів нагородили в номінації “Несподівана пара та номер”. Нині українська співачка ніяк не коментує свою другу участь в танцювальному проєкті, втім Інтернетом “гуляють” чутки про те, що партнером зірки стане Іраклі Макацарія.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.