Як зірки до відключення світла пристосовуються: Сумська, Денисенко, Цибульська та інші поділилися ноу-хау

Зірки, як і всі звичайні люди, потерпають від аварійних відключень світла в оселях. Але не втрачають оптимізму і придумують собі різноманітні заняття в суцільній темряві.

Ольга Сумська

Актриса завжди відрізнялася практичністю, тож і в екстремальних умовах-2022 не розгубилася. Звісно, прийняти душ за відсутності світла доволі проблематично, зате можна прибирати в кімнатах чи висаджувати квіти. А ще Ольга користається моментом і робить маски для обличчя.

Ольга Сумська
Ольга Сумська пече млинці при свічках

Чоловік зірки Віталій Борисюк завчасно придбав кілька газових балончиків і плиту, тож тепер дружина готує на цім паливі суп із фрикадельками і навіть пече млинці. До борщу справа поки ще не дійшла. А після вечері при свічках знаменитість поринає в обійми коханої людини.

Наталка Денисенко

Зірка намагається до віялових відключень електроенергії зарядити телефон і планшет. А коли починається тьмяний армагеддон, підключає спеціальні світлодіодні ліхтарі. Їхнього світла вистачає, щоб читати книги чи дивитися разом із сином мультики на гаджеті.

Наталка Денисенко, коли вимикають світло, ходить з чоловіком і сином у гості

За хорошої погодної днини зіркова родина йде на прогулянку або ж простує в гості до знайомих, в яких на цю мить електрика функціонує.

Ксенія Мішина

Для медитації Ксенія Мішина використовує такий свічник

Для медитації Ксенія Мішина використовує такий свічникЯкщо відключення світла застає зірку “Кріпосної” удень, вона береться за віник і ганчірку, щоб навести лад в оселі. Увечері ж запалює свічки й займається медитацією.

Оля Цибульська

Співачку неймовірно розізлили бомбардування української критичної інфраструктури, але вона не збирається плакатися з цього приводу, пригрозивши росіянам, що таким чином вони вивільняють нашим людям місце для любощів. Тож до літа кількість українців-бандерівців може значно зрости.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.