Тарас Тополя зустрівся з дружиною і дітьми в Америці після 8-місячної розлуки: “І я тебе кохаю, сонечко!”

З початку війни Тарас Тополя відправив дружину з трьома дітьми до своїх батьків у США, а сам записався у територіальну оборону. Минуло 8 місяців і нарешті родина змогла зустрітися, а татусь обійняв найближчих людей.

Вимушена розлука фронтмену гурту “Антитіла” і співачки Alyosha сталася через війну в Україні і постійні бомбардування Києва. Вони дуже сумували в розлуці, і нарешті випала нагода провести хоч деякий час разом. Цей приємний момент Тополя зафіксував і виклав у мережу, підписавши:

“Не Київ. Вечір – двісті сорок сьомий. Настрій – кохаю. Місяць – і відстані не мають значення”, – так охарактеризував фото глава родини.

Перший коментар під постом в Інстаграмі залишила вірна дружина, відзначивши: “І я тебе кохаю, сонечко”, розбавивши зізнання кількома червоними сердечками. Розчулені фанати теж почали писати коменти з найщирішими захопленнями і побажаннями.

Життя в розлуці

Вже вісім місяців Альоша з дітьми перебуває у безпечному місці. Її прихистили батьки чоловіка. Малечу вже записали до американської школи і дитсадка. За кордоном їм живеться непогано, але понад усе вони мріють, щоб родина возз’єдналася, і знову всі жили разом у любому Києві. Татусь, надівши військову форму і відбувши на фронт, робить усе можливе, щоб ця мрія якнайшвидше справдилася. Недарма ж у дописах рахує дні до нашої перемоги.

Тарас Тополя з першого дня війни записався у тероборону

Марко, Роман і Марічка дуже чекали на тата, і врешті у нього з’явилася можливість хоч деякий час провести разом з ними. Альоша за цей час приїжджала і відвідувала чоловіка. Але діточок тоді не взяла.

Тарас Тополя до Дня територіальної оборони показав учасників гурту “Антитіла” у військово-польових умовах. Потрапивши на передову, музикант здивувався, побачивши там людей різного соціального статусу, навіть мільйонерів.

Популярне

Схожі статті

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".