“Треба до лікаря”: підписники дружини Віктора Павліка звернули увагу на проблеми зі здоров’ям у зіркового сина

Відомий український співак Віктор Павлік та його молода дружина Катерина Репяхова виховують сина Михайла. Підписники звернули увагу на особливість маленького хлопчика

Українська блогерка та дружина відомого музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова нині перебуває на відпочинку в Єгипті разом зі своїм маленьким сином та мамою. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість активно публікує останні новини та цікаві події зі свого життя. Так, нещодавно Репяхова розповіла, чому підписники турбуються про стан її маленького сина Михайла Павліка.

Катерина Репяхова поділилась із шанувальниками подробицями про здоров'я її сина, на які звернула увагу одна з підписниць
Катерина Репяхова поділилась із шанувальниками подробицями про здоров’я її сина, на які звернула увагу одна з підписниць

Катерина Репяхова про свого сина Михайла

Дружина українського співака Віктора Павліка проводила вечір на берегу разом зі своєю мамою та сином Михайлом. Так, Катерина Репяхова вирішила продивитись повідомлення від шанувальників та наткнулась на зауваження про те, що в її сина, ймовірно, можуть бути проблеми. Одна з підписниць зірки порадила дівчині звернутись до лікаря через те, що голова сина Катерини Репяхової Михайла часто схилена в один бік.

Мені дівчина одна написала, що в Міші весь час голова в один бік схилена. Я мамі розказала, але я не помічала, щоб у Міші була голова весь час в одну сторону схилена. Він може так зробити, але, щоб звертатись до лікарів… Це занадто

– відповіла на закид підписниці в особистих повідомленнях молода дружина Віктора Павліка.

Катерина Репяхова зазначила, що не помічала, аби в Михайла Павліка голова завжди була схилена в один бік
Катерина Репяхова зазначила, що не помічала, аби в Михайла Павліка голова завжди була схилена в один бік

Крім того, українська блогерка вирішила поділитись прочитаним зі своєю мамою. Катя Репяхова записала розмовну історію в соціальну мережу Інстаграм, у якій відповідала на зауваження підписниці, а на фоні можна було почути обурення та дивування матері знаменитості.

Так, вона зауважила, що Катерина Репяхова у своєму блозі публікує чимало реклами, на якій фігурує Михайло – вона поцікавилась, невже на всіх кадрах голова її онука схилена в сторону. Більш того, бабуся Михайлика зазначила, що підписниця її доньки, ймовірно, сплутала Павліка молодшого з іншою дитиною, адже в маленького сина Катерини Репяхової та українського співака немає ніяких відхилень і стовідсотково відсутні проблеми з головою.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.