Як виглядає перший чоловік Юлії Висоцької: Андрій Кончаловський не перший, за кого вона вийшла заміж

Російська актриса і ведуча кулінарного шоу "Едим дома" Юлія Висоцька давно у шлюбі з набагато старшим від неї Андрієм Кончаловським, до якого у неї був інший чоловік.

В житті Юлії Висоцької було два шлюби. Перші серйозні відносини вона побудувала в студентські часи, і ці відносини плавно перетекли у шлюб. Першим чоловіком зірки став Анатолій Кот. Як виявилося, між ними не було великого кохання, насправді це був фіктивний шлюб.

На той момент Висоцька вчилася в білоруській академії мистецтв, але не була громадянкою цієї країни і це їй заважало отримати роботу в театрі. Анатолій Кот тоді вчився на старших курсах, сам він з Мінська і завжди був білорусом за документами, тому допоміг подрузі вирішити проблему. Колишнє подружжя досі дружить і підтримує один одного.

Як виглядає перший чоловік Юлії Висоцької Анатолій Кот
Як виглядає перший чоловік Юлії Висоцької Анатолій Кот

Після розлучення Анатолій Кот ще мав двох дружин, а Висоцька вийшла заміж за режисера Андрія Кончаловського, чим сколихнула публіку через велику різницю у віці з ним.

Як виглядає перший чоловік Юлії Висоцької Анатолій Кот
Як виглядає перший чоловік Юлії Висоцької Анатолій Кот

Вони познайомилися на кінофестивалі “Кінотавр” у 1996 році, зіштовхнувшись в ліфті. Про Кончаловського на той момент ходили чутки, що він той ще улюбленець жінок, і так дійсно виявилося, оскільки він без роздумів запросив Юлію на вечерю.

Через два дні після знайомства вони разом вже летіли на відпочинок в Турцію. З тих пір вони проводили майже весь вільний час разом, що призвело до одруження. Для Висоцької цей шлюб другий і перший справжній, а Кончаловський до цього чотири рази одружувався, але тільки з Юлією шлюб виявився міцним.

Як виглядає перший чоловік Юлії Висоцької до Кончаловського
Як виглядає перший чоловік Юлії Висоцької до Кончаловського

Не дивлячись на те, що Кончаловський старше ніж Висоцька на 36 років, їм вдалося побудувати щасливу родину, але нещастя їх спіткало у 2013 році, коли дочка Маша в результаті ДТП впала в кому і вже багато років зіркові батьки не діляться подробицями її лікування.

Про сімейну трагедію Висоцької і Кончаловського є цікаве відео на нашому YouTube:

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.