Екс-дружина Кривошапка Тетяна Денисова після втечі з України вперше вийшла на зв’язок: “Не знаю з чого почати”

Колишня дружина зірки шоу "Х-Фактор" Олександра Кривошапка Тетяна Денисова прославилася зрадницею України через своє мовчання після 24 лютого.

Тетяна Денисова – відома українська хореограф, засновниця та керівниця танцювального колективу у Німеччині з українськими учасниками, вона була в числі членів журі “Танцюють всі!” протягом семи років, а з 2017 року сіла в суддівське крісло російського проекту “Танцы”.

Після подій 2014 року Денисова не відмовилася від своєї кар’єри в росії, при цьому отримала у 2022 році запрошення в шоу “Танці. World of Dance” як член журі. 24 лютого Тетяна знаходилася в Україні на зйомках і особисто відчула та побачила повномасштабне російське вторгнення, однак вона не відмовилася від співпраці з країною-окупантом і ніяк не висловилася про війну, не засудила ворога і не підтримала Україну.

Экс-муж Татьяны Денисовой Александр Кривошапко женился в третий раз
Екс-дружина Кривошапка Тетяна Денисова після втечі з України вперше вийшла на зв’язок

В результаті вже у відзнятих до 24.02 епізодах монтажери вирізали всі кадри з Денисовою, а СТБ розірвав з нею співпрацю. Євген Кот, який вчився у Денисової і сидів поруч з нею на “Танцях”, повністю викреслив з життя цю людину, коли дізнався, що не дивлячись на те, що вона відчула на собі ці найстрашніші перші дні, виїхала в росію і сіла в суддівське крісло іншого шоу.

Колишній чоловік Тетяни Денисової Олександр Кривошапко в інтерв’ю зізнавався, що не любить говорити погано про екс-дружину, але розповів, що вона поливала брудом москву, в якій жила і продовжує жити:

Скажу так, що Таня завжди мені говорила, цитую: “москва – місто нар***анів, про***туток і, м’яко кажучи, представників ЛГБТ-суспільства

, – поділився Кривошапко.

Після своєї ганебної втечі з України в росію Денисова продовжила мовчати, але тепер вперше за ці місяці опублікувала новий пост в Instagram. Зрадниця виклала пляжне фото з квітами на піску, але себе не показала, і написала:

Прямо не знаю з чого почати… Як справи?

Екс-дружина Кривошапка Тетяна Денисова після втечі з України вперше вийшла на зв'язок
Екс-дружина Кривошапка Тетяна Денисова після втечі з України вперше вийшла на зв’язок

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.