Катерина Осадча чесно і емоційно розповіла, як живе останні 8 місяців: “Ліжко в зйомній квартирі”

Відома українська телеведуча Катя Осадча підняла в своєму блозі дуже актуальну для всіх тему зараз і розповіла про своє думки та життя в останні 8 місяців.

24 лютого 2022 року росія напала на Україну повномасштабною війною, що стало важким випробуванням для кожного українця і зірок шоу-бізнесу також. Знаменитості, що раніше активно вели свої блоги в Мережі, перший час майже не показували звичних моментів з життя, а тільки розповсюджували правду і намагалися допомогти тим, кому потрібна була допомога, але потім деякі з зірок повернулися до активного ведення сторінок, розбавляючи стрічку від воєнних новин.

Катерина Осадчая и Юрий Горбунов никогда не жаловались на отношения
Катерина Осадча чесно і емоційно розповіла, як живе останні 8 місяців

Телеведуча Катя Осадча, яка раніше була активною в Instagram, стала з’являтися там рідше і зізналася, що думає про те, що публікації зараз можуть бути дуже недоречними. Знаменитість не знає, як зараз в такий час говорити з аудиторією, тому що всім по різному погано і часто нестерпно:

Комусь не та кава в Варшаві, а в когось нема вже вісім місяців води в Миколаєві, хтось допомагає нонстоп, а хтось не має змоги підняти себе з відчаю, хтось мандрує, а хтось заряджає павербанк і збирає дітей на ніч в сховище, хтось жаліється на ліжко в зйомній квартирі на заході, а хтось спить з дітьми в лісосмузі під Нікополем, адже туди не добиває артилерія

, – поділилася Катерина.

Зірка подякувала своїм прихильникам, які досі залишаються з нею і підтримують всі її ініціативи.

Нагадаємо, Катя Осадча з перших днів війни допомагає українцям шукати зниклих родичів, об’єднавшись з командою 1+1. Її чоловік Юрій Горбунов в перервах між концертами по всій країні для українських захисників займається волонтерською діяльністю разом з громадською організацією “Спілка підприємців кіно та телеіндустрії”. Зіркове подружжя почуло перші вибухи 24 лютого рано вранці поряд зі своїм будинком, вони живуть під Києвом.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.