“З глузду з’їхала”: Славу Камінську розкритикували за те, що вона перекрутила слова пісні “Червона рута”

Слава Камінська нарвалась у мережі на скандал через недоречне виконання популярного українського хіта "Червона рута". Артистці дорікнули за недоречні жарти

Популярна українська співачка Слава Камінська вміє спровокувати публіку. Цього разу артистка жартома переспівала відому пісню “Червона рута”, втім почуття гумору знаменитості її підписники не оцінили. Так, у мережі обговорюють недоречну поведінку популярної співачки.

Слава Камінська нарвалась на критику зі сторони фанатів

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм українська співачка вирішила опублікувати нове відео, в якому трішки змінює слова відомої пісні Володимира Івасюка “Червона рута”. Аби текст композиції підійшов під вигаданий Славою Камінською жарт, вона внесла зміни в рядок, у якому автор слів питає, звідки ж дівчина взяла свої неймовірні чари.

Українська співачка опублікувала відео зі своїм співом, у підписі до якого зазначила, що може похвалитись абсолютно природними формами, втім, коли підплічники сповзають до бюстгальтера, можуть виникнути запитання. Одне з таких запитань артистка озвучила в відео.

Ти признайся мені, звідки в тебе ц*цяри

– проспівала знаменитість.

Слава Камінська зганьбилась у мережі невдалим жартом з піснею Володимира Івасюка
Слава Камінська зганьбилась у мережі невдалим жартом з піснею Володимира Івасюка

Підписники української співачки вирішили, що подібна поведінка є недоречною, а подібна насмішка з популярної пісні свідчить про неповагу. Хоча більша частина шанувальників артистки оцінила жарт та усміхнулась, іншим такий “викид” прийшовся не до смаку. У коментарях до нової публікації лунали наступні дорікання:

  • “Схоже, вона зовсім з глузду з’їхала…”;
  • “Слава, шо з тобою??? Перебор зі штучною красою”;
  • “Що ви зараз вживаєте? Де розум? Наберіться розуму, в вашій країні йде війна!”;
  • “Боже, Слава, цей хіт вже давно заспівали, ти все проспала…”;
  • “І тебе вилікуємо…”;
  • “Вульгарно і тупо!”;

Критика Слави Камінської

Нагадаємо, що раніше українська співачка нарвалась на критику через те, що з початку війни перебуває за кордоном. Втім, за зізнанням артистки, вона всю кар’єру “заробляла ротом”, аби сьогодні її діти не чули вибухів та сирен. Хоча Слава Камінська зазначила, що їй не соромно за те, що вона злякалась повномасштабного вторгнення та покинула країну, частина підписників зірки продовжує її засуджувати.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.