“Як з цим жити?”: дочка Олі Полякової розповіла, з якою проблемою зіткнулася в Лондоні – Маша зібралась додому

Зіркова донька української співачки натякнула, що збирається повернутись додому. Минулого разу причиною був хлопець, а на цей раз дівчина не впоралась зі складнощами лондонського життя

Відома українська співачка Оля Полякова виховує двох доньок. Старша Маша нині навчається в музичній академії у Великобританії. На початку осені Полякова молодша з кінцями перебралась до Лондона та мешкає в гуртожитку. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм дівчина ділилась веселими кадрами студентського життя, втім виявилось, що все не так чудово, як могло здаватись.

Маша Полякова поскаржилась на проблеми зі шкірою

Якщо сама зіркова донька швидко адаптувалась до нового лондонського життя, то її шкіра не впоралась з такою задачею. Ніжна та чутлива підліткова шкіра почала показувати, що занадто жорстка вода зовсім їй не підходить. Цими новинами дівчина поділилась зі своїми друзями та підписниками в Інстаграм-історіях.

Маша Полякова показала, які проблеми спіткали її через погану лондонську воду
Маша Полякова показала, які проблеми спіткали її через погану лондонську воду

Так, за зізнанням доньки Олі Полякової, вона користується такою самою косметикою для догляду за шкірою, яку використовувала і вдома, в Києві. Втім, виявляється, що в українській столиці вода набагато м’якша, ніж в Лондоні. Саме тому, розповіла Маша Полякова, її доглядова косметика тепер їй не підходить.

Крім того, зазначила донька української співачки, вона вже придбала велику кількість дорогої доглядової косметики в місцевому спеціалізованому магазині. Втім, Маша має побоювання, що навіть щойно куплені дорогі продукти можуть не врятувати її шкіру. В такому разі, заявила новоспечена студентка, вона готова повернутись до рідного Києва.

Я зараз придбала на величезну суму косметику від прищів. Якщо вона мені не допоможе, я просто вскриюся і поїду звідси. Як з цим жити?

– прокоментувала Маша.

Полякова молодша була готова кинути навчання

Маша Полякова зі своєю зірковою мамою
Маша Полякова зі своєю зірковою мамою

Нагадаємо, що у вересні донька української співачки розбурхала мережу несподіваним зізнанням у тому, що кидає навчання в престижному лондонському університеті через свого коханого, який залишився в Україні. Так, дівчинка опублікувала відеоролик із відповідним підписом у соціальній мережі й декілька днів не коментувала своєї заяви.

Втім, пізніше виявилось, що таким чином Маша Полякова вирішила пожартувати. Її зіркова мати приїхала разом з донькою до Лондона, аби допомогти їй поселитись в гуртожиток. Саме тоді Оля Полякова і заявила, що її дочка буде навчатись у Великобританії.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.