Максим Галкін проговорився, що боїться втратити: не Алла Пугачова і навіть не помпезний замок у Підмосков’ї

Російський пародист та шоумен нещодавно відповів на шквал критики у свій бік. Артист також зізнався, без чого не уявляє свого життя, втім ні Алла Пугачова, ні діти до цього списку не увійшли

Відомий артист відноситься до відносно невеликого списку зірок російського шоубізнесу, які чітко висловили свій спротив повномасштабному вторгненню до України. За це артиста одразу ж розкритикували на батьківщині, втім хвиля хейту та навіть ймовірність позбутись всього, на що Галкін заробляв усе життя не змусили його змінити свою думку. За це чоловік Алли Пугачової продовжує “вихвачувати” й досі.

Максима Галкіна намагаються цькувати навіть за кордоном

Після того, як артист відверто висловився про своє ставлення до російсько-української війни, всі його концерти в рідній країні були скасовані. Сам Максим Галкін виїхав за кордон і залишається там і досі. Хоча раніше свій від’їзд артист пояснював потребує заробляти концертами гроші, то зараз його прихильники майже впевнені, що додому він не повернеться.

Втім, якщо Галкін думав, що за кордоном він зможе спокійно жити, то росіяни не дають йому спокою навіть там. Нещодавно стало відомо про те, що не мала кількість людей пише скарги на російського артиста та вимагає скасувати його концерти не лише на батьківщині, але й за кордоном. Про це стало відомо від самого Максима Галкіна.

На особистій сторінці артист вкотре висловився стосовно війни в Україні, а в коментарях його “тикнули” в те, що він навряд чи зможе жити без своїх статків. Проте, Максим Галкін не розгубився та знайшов відповідь. Знаменитість зізнався, що йому зовсім не страшно втратити статки, набагато страшніше – позбутись своєї совісті. Галкін додав, що він звик працювати чесно та заробляти на життя виключно своєю працею.

Максим Галкін знайшов відповідь на критику з боку одного зі своїх підписників
Максим Галкін знайшов відповідь на критику з боку одного зі своїх підписників

Продаж зіркового маєтку в селі Грязь

Нагадаємо, що на думку про те, що зіркове подружжя навіть не збирається повертатись до рідної країни прихильників наштовхнула новина про те, що вони виставили свій помпезний замок на продаж. Хоча вартість маєтку досягає казкових цифр, ледве не одразу після оголошення продажу знайшлись покупці.

Наприклад, Андрій Разін зазначив, що готовий поговорити про ймовірну угоду. Більш того, зазначив знаменитість, якщо вдасться успішно придбати маєток, він готовий облаштувати там притулок для дітей.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.