Зірка “Кварталу” Ірина Сопонару порівняла фото Євгена Кошового до та після пластики: видалив кадик

Ірина Сопонару, звернувши увагу на зовнішній вигляд колеги по "Кварталу" Євгена Кошового, змусила шанувальників гумориста замислитися – чи й справді Женя-лисий робив пластичні операції?

Ірина Сопонару, яку всі знають не лише за “Жіночим кварталом”, але й за серіалом “Одного разу під Полтавою”, заінтригувала підписників шматочком відео з майбутньої програми “Передай Зеленському”. Білявка спілкується з дітлахами, цікавлячись, чи робив Кошовий пластичні операції, і якщо так, то що йому вдалося змінити у зовнішності.

Євген Кошовий з кадиком і без

Відповіді були найнесподіваніші. Від губ і носика до шиї і відсутності кадика. Це не той випадок, коли “вустами немовляти…” Навряд чи чоловік міг вдатися до подібного хірургічного втручання. Швидше за все, за останні три десятки років Євген набрав зайві кілограми, погладшав, тож кадик і перестав випирати, як це було в юнацькому віці.

Сопонару змінила форму носа

Згадаємо старе прислів’я “Хто як обзивається, той так і називається” і поцікавимося в самої Сопонару, чи не бавилася вона сама зміною зовнішності. Так і є! Гумористка підправляла собі носик. Щоправда, не тому, що стара форма її не влаштовувала, а з медичних міркувань.

Ірина довгий час страждала від вродженої деформації цієї частини тіла і викривленої носової перетинки. Через це в неї траплялися постійні риніти, нежить, і доводилося весь час закапувати краплі. Врешті дівчина підшукала клініку, в якій їй спромоглися допомогти. “Кварталівка” мужньо пережила операцію, пройшла реабілітаційний період і назавжди забула про проблеми з носом.

Ірина Сопонару з коханим

До речі, Сопонару ігнорує українських чоловіків і закохується виключно в іноземців. П’ять років у білявки тривав роман із англійцем, і припинився лише 2020 року через карантин і неможливість закоханим зустрічатися. Тепер же вона знайшла собі ще одного британця. З Різом вони разом відпочивають і виглядають доволі щасливими.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.