Катя Репяхова заявила, що через силу живе з 59-річним Віктором Павліком: “Мені соромно обійняти та поцілувати”

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова веде власний блог в Instagram і часто отримує не дуже доречні питання або коментарі стосовно свого шлюбу з артистом.

Віктор Павлік і Катерина Репяхова познайомилися 7 років тому на одному з концертів співака в Миколаєві. Після виступу вони випадково зустрілися в готелі, тому що жили в сусідніх номерах. Блогерка розповідала, що навіть не думала тоді про те, яке майбутнє їх чекає, але сталося все як в казці – у 2020 році дівчина вийшла заміж за свого кумира і в 2021 році у них народився спільний син Михайло.

Репяхова розповіла про хворобу свого сина
Катя Репяхова заявила, що через силу живе з 59-річним Віктором Павліком

На момент знайомства з Катериною Віктор Павлік був у третьому шлюбі з Ларисою Созаєвою, їх син в 2020 році помер від раку. Розлучення було дуже скандальним і досі тягнеться розбірками за житло.

В Мережі Репяхову також регулярно засуджують за те, що розбила чужу сім’ю і вийшла заміж за набагато старшого чоловіка, між подружжям 29 років різниці. Але Катя вже звикла давно до таких коментарів і вміє з гумором на них відповісти.

На цей раз після випуску присвяченої Катерині пісні “Зоряна моя дружина” вона отримала такий коментар:

Пісня гарна, і зйомка теж вийшла гарна, сімейна, але з Вашого боку, Катя, відчувається якийсь холод до чоловіка, сковані з ним в почуттях, видно що вам іноді соромно обійняти та поцілувати і ви робите це ніби через силу

Дружина Віктора Павліка довго не думала і підтримала думку жартом, який могли зрозуміти не всі заздрісники:

Таємниця розгадана. Іноді мені соромно обійняти та поцілувати чоловіка. Через силу живу з Віктором Павліком. Мабуть заради його мільйонів

Катя Репяхова заявила, що через силу живе з 59-річним Віктором Павліком
Катя Репяхова заявила, що через силу живе з 59-річним Віктором Павліком

Нагадаємо, Катерина Репяхова фінансово не залежить від зіркового чоловіка, вона заробляє як блогерка, а також має власний бізнес з пошиття дитячого одягу. Також дівчина є концертним директором Павліка і безпосередньо приймає участь у його творчому житті.

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.