Сумна Камалія зізналася, що не бачиться зі своїм 67-річним чоловіком Захуром і доньками: “Серце розривається”

Відома українська співачка Камалія під час війни їздить з концертами в благодійних турах по всьому світу, через що мало часу проводить з сім'єю.

Камалія з перших днів війни в Україні дуже відкрито і гучно заявила про свою позицію і разом з чоловіком-мільярдером Мохаммадом Захуром робить посильний вклад в перемогу. Як артистка сцени, вона зараз дає благодійні концерти і збирає кошти на благодійні потреби, а також піднімає настрій і дух українців в такий складний час. Нещодавно пара давала спільне інтерв’ю для програми “Життя Відомих Людей”, в якому вони зізналися, що бізнеси Захура сьогодні працюють менше ніж на половину потужності, значно знизилися доходи, а Камалія не може заробляти концертною діяльністю, тому що виступає зараз на благодійних засадах.

Найбагатша українська співачка Камалія показала свій вишуканий будинок, схожий на палац
Камалія зізналася, що не бачиться зі своїм 67-річним чоловіком Захуром і доньками

Не зважаючи на складну ситуацію подружжя робить все можливе і неможливе, щоб принести користь Україні. Така велика зайнятість звичайно впливає на час, проведений з сім’єю. В новому пості свого блогу Instagram Камалія Захур виклала знімок з коханим чоловіком і їх доньками Арабеллою і Мірабеллою, пара постала в жовто-блакитному одязі, а дівчатка в кофтинках з емблемою “Хогвартсу” з фільму “Гаррі Поттер”.

Уже більше двох тижнів я не бачила дівчаток і Захура. Серце розривається. Дехто пише в коментарях, що я дітям більше потрібна, іди в сім’ю… Я вдячна моїм найріднішим за розуміння, підтримку мою і моєї країни. Сьогодні знову в дорозі, скоро зможу зацілувати чоловіка, а моїх донечок Арабеллу і Мірабеллу ще аж за два тижня. А ще вітаю всіх причетних з Днем радіо, телебачення та зв’язку!

– написала Камалія в підписі.

Прихильники підтримали зірку:

  • “Дякую за підтримку і внесок у перемогу, кожен чимось жертвує, як це не прикро. Треба триматися і підтримувати один одного”;
  • Камалія, великий уклін Вам і Вашій сім’ї! Ви приклад для багатьох українців! Дуже дякуємо Вам за допомогу і Вашу нелегку працю для України!!”;
  • “Камалія, Ви гарна, сильна жінка, талановита! Робите добрі справи разом з чоловіком! Здоров’я Вам і вашій родині! Терпіння та Божої благодаті!”.
Сумна Камалія зізналася, що не бачиться зі своїм 67-річним чоловіком Захуром і доньками
Сумна Камалія зізналася, що не бачиться зі своїм 67-річним чоловіком Захуром і доньками

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.