Катя Репяхова заявила, що їй соромно обійняти та поцілувати 59-річного Віктора Павліка: “Через силу живу”

Катерина Репяхова, дружина відомого українського артиста Віктора Павліка, не втомлюється від питань про те, чому вона така молода стала дружиною набагато старшого за себе чоловіка.

Катерина Репяхова – відома українська блогерка, концертний директор Віктора Павліка, молода мама і бізнесвумен, під час війни 28-річна жінка заснувала власний бізнес – магазин одягу для діток, на який надихнулась материнством. У 2021 році вона народила свого первістка Михайла, який став для Віктора Павліка четвертим сином.

Катя Репяхова заявила, що їй соромно обійняти та поцілувати 59-річного Віктора Павліка
Катя Репяхова заявила, що їй соромно обійняти та поцілувати 59-річного Віктора Павліка

Поповнення в їх родині сталося через рік після розпису. Шумного весілля у закоханих не було, вони хотіли влаштувати свято через декілька місяців після офіційного скріплення відносин, але в сім’ї Віктора Павліка сталося горе – помер його син Павло від третього шлюбу. Ні про яке весілля мови не йшло, крім того скандальним було розлучення співака з третью дружиною Лорою Созаєвою. Вийшло, що під час шлюбу з нею він закохався в Катерину і почав відносини на стороні.

Все це відбилося і на тому, як користувачі Мережі сприйняли Репяхову та її статус дружини Віктора Павліка. Блогерка часто отримує повідомлення від незнайомих людей про те, що вона заміж вийшла тільки заради грошей і популярності, оскільки Павлік зовсім не молодий – старший на 29 років. Але Катя вже не раз показувала, що вони не живуть в розкоші, вона сама непогано заробляє і фінансово самостійна.

Репяхова показала Павліку свою натуральну красу після планів переробити обличчя у хірурга
Катя Репяхова заявила, що їй соромно обійняти та поцілувати 59-річного Віктора Павліка

На цей раз нічого не змінилося. Після прем’єри нової пісні Віктора Павліка “Моя зоряна дружина”, яку він присвятив коханій, Репяхова отримала їдкий коментар:

  • “З вашого боку, Катя, відчувається якийсь холод до чоловіка, сковані з ним в почуттях, видно що вам іноді соромно обійняти та поцілувати і ви робите це ніби через силу”.

Вже з досвідом хейту Катерина відповіла без зайвої скромності:

Через силу живу з Віктором Павліком. Мабуть заради його мільйонів

Катя Репяхова заявила, що через силу живе з 59-річним Віктором Павліком
Катя Репяхова заявила, що через силу живе з 59-річним Віктором Павліком

Нагадаємо, під час війни в Україні співак багато їздить з благодійними концертами, а його родина деякий час знаходилася у родичів в Ізраїлі, але вже зараз вони повернулися в Київ.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.